REICG - DANA INVESTASI ESTATE REAL

Real Estate Disuling

Cara Anyar kanggo Investing ing Real Estate Komersial AS (CRE)
Strategi Pertumbuhan Term Long

Loro Penawaran Token Keamanan Real Estate (STO)
Diamanake dening Real Estate Komersial AS

1 - Equity STO kanggo Wutah
2 - STO utang kanggo penghasilan

Keuntungan Penawaran Token Keamanan (STO)

Apa sing dadi STO utawa DSO?

Padha akronim kanggo "Kurban Token Keamanan" lan "Kurban Keamanan Digital." STO minangka "penawaran keamanan" sing diwenehi tandha. DSO minangka "penawaran keamanan" sing wis didominasi. Loro-lorone padha tegese persis sing padha, yaiku perwakilan digital saka "keamanan" kaya sing ditetepake dening US Sec (Komisi Sekuritas lan Bursa). Siji STO dudu mata uang digital! Itungan digital ora didhukung aset nyata. STO Real Estate minangka keamanan sing ditanggepi karo aset "REAL".

Keuntungan saka Digitizing Keamanan

Mupangat utama kanggo menehi token keamanan pribadi [peletakan tradisional] yaiku ningkatake likuiditas investor. Nalika bisa uga sawetara taun sadurunge likuidu padha karo pasar umum, mula ora dadi pitakonan, nanging kapan. Mupangat liyane saka tokenization yaiku supaya gampang transaksi transaksi lintas silang sing gampang. Malah saiki angel kanggo investor cilik global melu pasar umum AS lan ora mungkin melu ing pasar swasta.

Mupangat liyane yaiku keamanan cyber lan transparansi sing diprogram dadi saben saham STO sing ditanggepi. Kepemilikan sampeyan sing duwe "keamanan" sing ditanggepi ora bisa disusupi, ilang utawa dicolong.

Diadegake dening Wawasan Real Estate

" Juru bicara blockchain nyatakake wiwit wiwitan teknologi iki bakal ngaktifake "demokratisasi real estate komersial AS" lan bakal. Nanging supaya bisa dadi kasunyatan, kudu ana sing dadi perwira real estate kanthi pangerten holistik kabeh ekosistem, sing bisa navigasi komplek peraturan kompleks lan nggawa produk terstruktur kanthi tepat kanggo para investor anyar, sing sejatine bakal entuk manfaat saka nilai ditambahake STO. Kathah kanthi pangenalan struktur REIT ing taun 1960, sepisanan ngidini para investor cilik entuk investasi real estate komersial.

ALAN BLAIR, FIUNDER GRATIS GRATIS REI

Nilai Share Equity terus munggah!

Profesional Real Estate Komersial diprediksi yen nilai real estate komersial bakal tetep rata utawa luwih murah kanggo masa depan sing diramal.

- Nanging -

Saham Equity REICG bakal nambah regane ing lingkungan rega sing rata lan mudhun. Amarga wutah saka saham bareng ora gumantung regane regane saben properti.

Nilai saham Ekuitas REICG adhedhasar ing Nilai Aset Net (NAV) saka kabeh portofolio properti; lan portofolio situs bakal MANGSA nalika entuk properti tambahan saben taun! Delengen Model Bisnis Equity lan video...

Iku kepastian matematika…

Soliditas tanpa Volatilitas

Cara tradisional, wong nggawe investasi real estate komersial, umum lan pribadi, kanggo penghasilan tetep pasif. Ing kelas umum "A" real estate karo penyewa kredit bakal nyedhiyakake arus aliran awis sing bisa dipercaya kanthi suwe.

Nganti saiki, mung pasar umum sing bisa menehi likuiditas investor real estate, kanthi bentuk REIT sing didol publik.

- Nanging -

Wiwit REIT sing didagang sacara umum kudu, "mark-to-market", regane saham bakal turun saben dina kanthi owah-owahan tarif, faktor geo-politik, dagang kacepetan dhuwur lan sentimen investor. Asil rega saham sing ora jelas, sanajan nilai real estate mung suwe saya ganti.

Struktur perusahaan REICG dirancang minangka "Dana Interval" dibungkus "Kendaraan Modal permanen" (PCV) sing tegese tegese nilai saham adhedhasar Net Asset Nilai (NAV) saka kabeh portofolio properti; uga kanthi definisi bakal ana program panebusan saham kanggo tuku saham saham kanthi reguler kanthi nilai NAV. Nilai NAV diterbitake kanthi umum lan kepastian program penebusan bakal menehi pandhuan rega lan stabilitas kanggo perdagangan sekunder ing jumlah stok STO sing tuwuh ing saindenging jagad.

Kajaba iku, kasunyatan manawa struktur perusahaan uga Perangkat Lunak kendaraan tegese REICG mesthi duwe dhuwit kanggo tuku saham maneh, sing nambah regane saham isih pinunjul.

Iku kepastian matematika…

Perlu Pendhaftaran ... Dadi Pinjaman

Nalika wong nggawe dhuwit ing bank, bank-bank mbayar sethithik utawa ora entuk dhuwit. Bank kasebut banjur bakal njupuk dhuwit pendeposit lan utangan marang wong liya minangka hipotek kanggo ndarbeni real estate. Bank-bank ora mbayar apa-apa lan entuk dhuwit 2.5% +/- kanggo hak istimewa ngutangi dhuwit sampeyan.

- Kepiye babagan Pinjaman Gedhung kanggo penghasilan -

REI Capital Growth (REICG) nyiptakake cara anyar kanggo "nggawe perusahaan" lan ngganti utang hipotek tradisional kanggo Dana Real Estate Komersial AS.

Kanthi Utang STO iki, REICG bisa ngirim 4.00% penghasilan kapentingan menyang investor saka kabeh ndonya.

Cara anyar iki adhedhasar kombinasi "Corporate Corporate" lan "Real Estate Credit Facility", sing direkam ing blockchain minangka "Token Keamanan Keamanan" (STO).

Bond iki ora bakal duwe "Rating Kredit" minangka khas kanggo obligasi sing didol ing pasar umum.

- Nanging -

Bank ora njaluk "Rating Kredit" supaya bisa utangan kanggo hipotek. Dheweke netepi "Standar Pengarang" kanggo nemtokake risiko sing ana gandhengane karo utangan.

Ikatan REICG bakal duwe "standar pangundhian" ditulis menyang perjanjian ikatan. Perjanjen obligasi iki luwih ketat banjur standar underwriting bank khas.

REICG bakal duwe transaksi akuisisi saben, sing diaudit dening auditor mandiri, ing 3 utawa 4 wulan akuisisi kiriman, kanggo verifikasi manawa kabeh perjanjian wis dipatuhi. Asil saben audit transaksi bakal kasedhiya kanggo para pemegang ikatan.

Investor Non-US: STO Utang kita dirancang khusus supaya bisa mbayar bunga kanggo para investor metu ing AS tanpa syarat pisuhan pajak 30% normal! Mangga deleng kita Model Bisnis lan Utang...

Apa Dana iki Blumbang Blind?

Wangsulan cekak yaiku: Ya. Miturut definisi, blumbang buta yaiku manawa para investor ora ngerti, sadurunge nggawe investasi, persis apa properti sing diteliti. Ngerteni luwih awal menehi saran nalika nandur modal ing dana properti siji, kanthi strategi nambah regane properti sajrone 3 nganti 5 taun. Supaya sampeyan bisa ngadili dhewe, yen properti lan "nilai-ditambahake" strategi bakal sukses, lan yen risiko kasebut entuk bathi potensial.

- Nanging -

Dana iki lan struktur perusahaan dirancang saka lemah, kanggo ngirangi resiko ing saben level. Yen sampeyan ndeleng "Kriteria akuisisi" kita bakal ngerti yen pengin tuku properti sing wis sukses. Ing industri real estate kasebut diarani "stabil". Iki minangka properti sing dikembangake para pangembang lan para investor, lan wis narik lan ngajeni properti kasebut marang kabeh penyewa. Dheweke wis menang, lan saiki dheweke pengin adol lan njupuk bathi.

Saka perspektif, kita mung pengin duwe real estate sing wis sukses, stabil, kas. Amarga kita bisa maca kabeh sewa lan ngira-ngira kualitase kredit saben penyewa lan bisnis, deleng lokasi kanthi kabeh demografi wilayah, sadurunge kita tuku. Kita bisa mbatesi risiko kanthi luwih kajelasan tinimbang para pamilik sadurunge, nalika isih kosong.

Mangga deleng "Strategi investasi CRE”Kaca lan referensi kanggo" Gap "situs. Yen bakul nduwe properti sing didol ing rega $ 5M nganti $ 25M. Wangsulan: Bab ingkang bakul kepengin ngerti nalika nampa tawaran kanggo tuku yaiku: "Sapa sing tuku lan kepiye ngerti manawa dheweke duwe dhuwit lan kemampuan kanggo nutup?" Penjual ora pengin dikunci dadi kontrak tuku 90 dina, banjur kudu miwiti maneh, yen panuku ora bisa nutup.

Sampeyan ora bisa ngunggahake ekuitas kanggo situs sing ukurane, siji properti sekaligus, kabeh ing jendela 90 dina, negosi kanthi sregep karo bakul kanthi rega paling apik lan supaya bakul percaya sampeyan bisa nutup. Kita ngerti iki amarga pancen persis sing ditindakake, kanggo properti rega sing luwih cilik, sajrone 10 taun kepungkur. Delengen "Rekam Lacak"Halaman lan"Properties Sample"Kaca.

Kita uga wis ngerti sajrone pirang-pirang taun manawa dana properti tunggal luwih mbebayani tinimbang dana properti multi. Dadi ...

- Dana Iki Kudu Blumbang Blumbang -

We kudu duwe ekuitas ing bank lan utang aman, supaya bisa ndarbeni properti "Gap" paling apik kanthi rega sing paling apik.

Kita wis nemokake, ngevaluasi, nganalisa, lan ndarbeni jinis properti sing tepat iki kanggo klien independen lan kanggo dana properti tunggal REI Equity Partner, luwih saka 10 taun.

Kepiye COVID-19 mengaruhi Dana iki?

Dana iki lan struktur perusahaan dirancang saka lemah, kanggo ngirangi resiko ing saben level. Ora, ana sing bisa nunggu acara Black Swan, sing saiki wis dialami.

- Nanging -

Adhedhasar pengalaman saiki, kanthi 9 properti sing ana ing manajemen. Dana REICG bakal luwih cocog!

Properti saiki ing manajemen kabeh disusun kanthi model bisnis tradisional. Dana properti tunggal, kanthi kabentuk kanggo nawarake dividen lan dibiayai karo Utang Bank.

Krisis COVID-19 (Corona) nggawe negara kasebut ing posisi sing durung tau sadurunge. Tujuan utama yaiku mbantu para penyewa toko ing upaya kanggo nglindhungi kesehatan karyawan, para pelanggan, lan populasi AS umume. Saiki kita wis entuk titik karo tutup sekolah, kantor lan bisnis pemerintah, kalebu akeh toko sing nyewa uga nyuda lalu lintas sikil ing toko sing isih mbukak.

Penyewa ngubungi kita njaluk lan ing sawetara kasus nuntut supaya kita nyedhiyakake konsesi sewa, nalika lagi dipeksa oleh pemerintah. Bisa dingerteni ..

Saka perspektif kita minangka keputusan sing gampang. Kanggo njaga nilai aset real estate kanggo pihak investor lan peminjam, kita kudu ana posisi supaya para penyewa kita tetep usaha, saengga nalika kita minangka negara metu saka krisis iki, kabeh penyewa kita bakal bisa melu ekonomi maneh kanthi cepet.

Nanging, saiki kita ora bisa nggawe keputusan kasebut tanpa njaluk idin lan konsesi saka bank-bank, kanggo nundha pembayaran hipotek sajrone durasi krisis utawa prakiraan risiko. Kita yakin manawa bank-bank bakal kerja sama, nanging dudu keputusan kita ..

Ing model bisnis REICG, bakal dadi keputusan kita. Aja risak foreclosure. Nilai-nilai ora bakal mudhun kanthi wengi, amarga regane NAV ora bakal ganti wengi.

Yen acara kudu nundha pembayaran kapentingan kanggo sing duwe Bon kita, pembayaran sing ora kejawab bakal ditambah kanthi otomatis menyang imbangan dhasar sing duwe utang lan sing duwe obligasi banjur entuk bunga ing jumlah sing luwih dhuwur sawise ekonomi mulai maneh.

Menang, menang, menang ...

Nalika & Ngendi?

- Nalika -

Kita ngarepake duwe Memorandum Persetujuan Pribadi (PPM) sing dibutuhake, bebarengan karo kabeh teknologi dana akeh "Label putih" ing papan sawetara ing Nopember 2020.

- Ngendi -

Teng mriki!

Ana bakal "Investasi saiki" tombol ing sisih ndhuwur kaca web iki. Sawise diklik, jendhela bakal mbukak lan njupuk sampeyan liwat kabeh proses investasi, langkah demi langkah, kanthi selaras karo peraturan SEC. Langsung ngirimake dana lan nampa Token Keamanan sampeyan.

Mangga download kita White Paper lan lengganan menyang NewsLetter kita utawa dhaptar dhaptar leladen sing ora wajib. Kita bakal ngirim sampeyan notifikasi tanggal tanggal peluncuran kita.

Tingkat Pertumbuhan Portofolio Tahap Rata-rata = 9.21%

*CAGR, utawa tingkat pertumbuhan senyawa taunan, minangka ukuran pertumbuhan sing migunani sajrone sawetara wektu. Bisa dianggep minangka tingkat wutah sing entuk sampeyan saka nilai investasi dhisikan ($ 40 M) nganti nilai investasi pungkasan yen sampeyan nganggep yen investasi wis kumpul sajrone wektu.