REI Capital Growth

Investasi Real Estate Rajadigagas®

Dana Investasi Real Estat Komersial AS Kanggo Investor Global

 

 

 

 

 

Ekuitas pasif wutah!

Didhukung dening Portofolio Dana Kualitas Institusi

Real Estat Komersial AS

Filosofi investasi REI Capital niru model Warren Buffet,

 

"Periode nyekel favorit kita selawase".

 

Kita tuku real estate komersial lan terus… selawase! Kabeh penghasilan sewaan bakal diinvestasikan maneh kanggo tuku luwih akeh properti komersial, nambah regane dana investasi real estate eksponensial.

 

Produk investasi Equity Growth sing bisa sampeyan andalake kanggo tuwuh kasugihan, ing wektu sing durung mesthi.

Ora ana hubungane, kanggo ngganti nilai real estate!

Kepiye Dana Real Estate Komersial REICG Beda?

Umume dana investasi real estate nyebarke pengembalian kanthi salah siji saka rong cara, liwat distribusi / dividen utawa liwat likuidasi properti sing ndasari.

REICG nggawe maneh arus kas sing digawe saka akuisisi real estate dadi tuku luwih akeh properti. Metodologi investasi iki tuwuh total arus kas Dana, saéngga Dana bisa tuku luwih akeh properti, nambah portofolio kanthi cepet. REICG minangka produk investasi jangka panjang sing nambah dhuwit investor liwat apresiasi nilai dana kasebut.

 

Umume investasi real estate asipat jangka panjang kanthi likuiditas winates, nanging REICG wis nggawe kendaraan likuiditas kanggo ngidini investor likuidasi saham ing timeline.

Watch Video

dana investasi real estate

Investasi ing Real Estate kaya kulawarga sing paling sugih ing donya.

1% paling dhuwur wis nambah kekayaan kanthi real estate komersial kanthi turun-tumurun. Dheweke duwe akses eksklusif kanggo tuku kelas investasi, real estate komersial, lan nyekel aset kasebut kanggo jangka panjang.

Dheweke investasi maneh mayoritas penghasilan sewa dadi luwih real estate lan tuwuh kekayaan kanthi eksponensial.

Apa Investasi Ing REI Capital Growth Dana Real Estat Komersial?

Nyedhiyakake dhuwit supaya bisa digunakake kanggo sampeyan minangka dalan sing kamardikan finansial. Banjur dhuwit sampeyan bisa digunakake ing industri real estate duwe macem-macem mupangat.

Investasi ing real estate dikenal luwih stabil tinimbang jinis investasi liyane, utamane nalika investasi ing dana real estate sing para profesional ngatur kabeh. Nanging, umume wong nganggep yen sampeyan mung bisa entuk real estate kanthi bangunan utawa tuku properti dhewe.

Dana investasi real estate minangka salah sawijining cara sing wis kabukten kanggo mlebu ing investasi investasi real estate.

Nanging sadurunge iku, ayo kang katon ing dhasar

Apa Dana Investasi Real Estate lan Cara Kerja?

Dana investasi real estate minangka kumpulan dana saka investor individu utawa perusahaan sing dituju kanggo nandur modal ing real estate. Ing pangertèn legal, dana real estate minangka entitas perusahaan sing digawe kanggo nggabungake investor sing padha. Paling asring, investor dana real estate komersial AS entuk bathi liwat apresiasi modal.

Sawetara Mupangat Investasi ing Dana Real Estate

# 1: Diversifikasi Portofolio

Apa sampeyan ahli utawa ora, bisa dadi tantangan kanggo investor rata-rata prédhiksi perubahan pasar utawa mudhun kanthi bener nalika ngatur properti uga.

Nalika pasar ganti, sawetara jinis properti real estate bisa dadi luwih resik tinimbang liyane. Ing ndhuwur manajemen iki, investasi ora mung siji nanging sawetara properti bisa meh ora mungkin kajaba kanggo para profesional. Nang endi wae REI Capital Growth Rawuh karo pengalaman pirang-pirang taun ing mlaku lan ngembangake dana real estate komersial.

# 2: Lowongan Entry Point

Ora nyambut gawe nganti ngirit dhuwit akeh kanggo tuku properti, dana real estate komersial AS bakal menehi kesempatan kanggo miwiti investasi kanthi modal sing luwih murah lan luwih sithik gaweyan.

# 3: Strategi Investasi Pasif

Nalika nimbang proses kanggo nemokake, mriksa, lan verifikasi properti real estate, iku mung bisa dadi proyek full-time. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun, REI Capital Growth ngerti carane nindakake kanthi bener lan entuk ganjaran sing menehi sampeyan kesempatan sing pasif karo Dana Investasi Real Estat Komersial. Kita nindakake kabeh karya saka wiwitan nganti rampung. Tanggung jawabmu? Investasi, gabungke, lan tuwuh kasugihan generasi kaya 1%.

Klik lan GO
Kanggo Kaca Ngarep

REICG
REICI
REICM
REI Capital Growth

REI Capital Growth

Kanggo Pertumbuhan Modal Konsisten

REI Capital Income

REI Capital Income

Kanggo Income Bunga Konsisten

REI Capital Group

REI Capital Group

Manajer Dana lan Sponsor

REICG
REICI
REICG
REICI
REICI
REICM
REICG
REICI
REICG
REICM