fbpx

Investasi Real Estate ReinventedSM

Dana Investasi Real Estate Komersial AS
Kanggo Investor Global

NERIMA INVESTOR Dudu AS Bisa tanggal 1 Mei

Investasi Real Estate ReinventedSM

Dana Investasi Real Estate Komersial AS
Kanggo Investor Global

Filsafat investasi kita niru model Warren Buffet,

"Periode nyekel favorit kita selawase".

Kita tuku real estate komersial lan terus… selawase! Kabeh penghasilan sewaan bakal diinvestasikan maneh kanggo tuku luwih akeh properti komersial, nambah regane dana investasi real estate eksponensial.

Filsafat investasi kita niru model Warren Buffet,

"Periode nyekel favorit kita selawase".

Kita tuku real estate komersial lan terus… selawase! Kabeh penghasilan sewaan bakal diinvestasikan maneh kanggo tuku luwih akeh properti komersial, kanthi nambah dana kanthi cepet.

Warren Buffet

Kepiye Dana Real Estate Komersial REICG Beda?

Umume dana investasi real estate nyebarke pengembalian kanthi salah siji saka rong cara, liwat distribusi / dividen utawa liwat likuidasi properti sing ndasari.

REICG nggawe maneh arus kas sing digawe saka akuisisi real estate dadi tuku luwih akeh properti. Metodologi investasi iki tuwuh total arus kas Dana, saéngga Dana bisa tuku luwih akeh properti, nambah portofolio kanthi cepet. REICG minangka produk investasi jangka panjang sing nambah dhuwit investor liwat apresiasi nilai dana kasebut.

 

Umume investasi real estate asipat jangka panjang kanthi likuiditas winates, nanging REICG wis nggawe kendaraan likuiditas kanggo ngidini investor likuidasi saham ing timeline.

Watch Video

Kepiye Dana Real Estate Komersial REICG Beda?

Umume dana investasi real estate nyebarke pengembalian kanthi salah siji saka rong cara, liwat distribusi / dividen utawa liwat likuidasi properti sing ndasari.

REICG nggawe maneh arus kas sing digawe saka akuisisi real estate dadi tuku luwih akeh properti. Metodologi investasi iki tuwuh total arus kas Dana, saéngga Dana bisa tuku luwih akeh properti, nambah portofolio kanthi cepet. REICG minangka produk investasi jangka panjang sing nambah dhuwit investor liwat apresiasi nilai dana kasebut.

 

Umume investasi real estate asipat jangka panjang kanthi likuiditas winates, nanging REICG wis nggawe kendaraan likuiditas kanggo ngidini investor likuidasi saham ing timeline.

Watch Video

dana investasi real estate

Investasi ing Real Estate kaya kulawarga sing paling sugih ing donya.

1% paling dhuwur wis nambah kekayaan kanthi real estate komersial kanthi turun temurun. Dheweke duwe akses eksklusif kanggo tuku kelas investasi, real estate komersial, lan nyekel aset kasebut kanggo jangka panjang.

Dheweke investasi maneh mayoritas penghasilan sewa dadi luwih real estate lan tuwuh kekayaan kanthi eksponensial.

Investasi ing Real Estate kaya kulawarga sing paling sugih ing donya.

1% paling dhuwur wis nambah kekayaan kanthi real estate komersial kanthi turun-tumurun. Dheweke duwe akses eksklusif kanggo tuku kelas investasi, real estate komersial, lan nyekel aset kasebut kanggo jangka panjang.

Dheweke investasi maneh mayoritas penghasilan sewa dadi luwih real estate lan tuwuh kekayaan kanthi eksponensial.

wit investasi

kantor

970 Musim Panas St.
Stamford, CT 06905 AS

Jam Kantor

Mon-Jum: 9:00 am - 5:00 pm EDT
Sat-Sun: Ditutup

Sapa wae bisa dadi investor real estate internasional, tanpa investasi finansial utawa pengalaman sadurunge.