fbpx

PUSAT PEMBELAJARAN

FAQs

Apa sing dadi STO utawa DSO?

Iki minangka singkatan saka "Kurban Keamanan"Lan" Penawaran Keamanan Digital. " STO minangka "penawaran keamanan" sing wis diwenehi token. DSO minangka "penawaran keamanan" sing wis didigitalisasi. Kalorone tegese padha, yaiku perwakilan digital saka "keamanan" kaya sing ditegesake dening SEC AS (Komisi Sekuritas lan Bursa). Siji STO dudu mata uang digital!  Mata uang digital ora didhukung karo aset "nyata". STO Real Estate minangka keamanan sing diterbitake sing didhukung dening aset "NYATA".

Apa Dana kasebut Blumbang Wuta?

Wangsulane cekak yaiku: Ya. Miturut definisi, kolam wuta yaiku nalika para investor ora ngerti, sadurunge nggawe investasi, persis properti sing diinvestasikan. Ngerti sadurunge, menehi saran nalika nandur modal ing siji dana properti, kanthi strategi nambah rega properti sajrone periode 3 nganti 5 taun. Supaya sampeyan bisa mandhiri, yen properti lan strategi "tambah-tambah" bisa sukses, lan yen risikone bisa entuk bathi potensial.

- Nanging -

Dana lan struktur perusahaan iki dirancang wiwit wiwitan, kanggo nyuda resiko ing saben level. Nalika ndeleng "Kriteria Akuisisi" sampeyan bakal weruh manawa kita pengin tuku properti sing wis sukses. Ing industri real estate diarani properti "stabil". Iki minangka properti sing pangembang lan investor duwe kabeh risiko, lan narik kawigaten lan nyewakake properti kasebut menyang kabeh penyewa paling apik. Dheweke wis menang, lan saiki dheweke pengin adol lan bathi.

Saka perspektif, kita mung pengin duwe real estate sing wis sukses, stabil, lan arus kas. Amarga kita bisa maca kabeh sewa lan ngevaluasi kepuasan kredit kanggo saben penyewa lan bisnis, deleng lokasi kanthi kabeh demografi wilayah, sadurunge tuku. Kita bisa matesi risiko kanthi luwih gamblang tinimbang sing wis ana sadurunge, nalika akeh.

Mangga mirsani "Strategi investasi CRE"Kaca lan referensi properti" Gap ". Nalika bakul duwe properti didol kanthi rega $ 5M nganti $ 25M. Babagan sing paling dhisik pengin dideleng nalika nampa tawaran kanggo tuku yaiku: "Sapa sing Pembeli lan kepiye aku ngerti yen dheweke duwe dhuwit lan kemampuan kanggo nutup?" Penjual ora pengin dikunci ing kontrak tuku 90 dina banjur kudu diwiwiti maneh, yen pembeli ora bisa nutup.

Sampeyan ora bisa ngunggahake ekuitas kanggo properti sing ukurane, siji properti sekaligus, kabeh ana ing jendhela 90 dina, negosiasi kanthi larang karo sing paling laris supaya bakul bisa percaya yen sampeyan bisa nutup. Kita ngerti iki amarga padha karo apa sing kita lakoni, kanggo properti sing regane luwih cilik, sajrone 10 taun kepungkur. Deleng "Rekam Lacak”Kaca lan“Properties Sample”Kaca.

Kita uga wis ngerti pirang-pirang taun yen dana properti siji luwih mbebayani tinimbang dana multi properti. Dadi…

- Dana Iki Kudu Blumbang Wuta -

We kudu duwe ekuitas ing bank lan utang sing aman, supaya entuk properti "Gap" paling apik kanthi rega sing paling apik.

Kita wis nemokake, ngevaluasi, nganalisa, lan ndarbeni jinis properti sing tepat iki kanggo klien independen lan kanggo dana properti tunggal REI Equity Partner, luwih saka 10 taun.

Kepiye COVID 19 mengaruhi Dana Iki?

Dana lan struktur perusahaan iki dirancang wiwit wiwitan, kanggo nyuda resiko ing saben level. Ora ana sing ngarepake acara Black Swan, sing saiki dialami.

- Nanging -

Adhedhasar pengalaman saiki, kanthi 9 properti sing dikelola. Dana REICG bakal luwih disenengi!

Properti saiki sing dikelola kabeh disusun kanthi model bisnis tradisional. Dana properti tunggal, disusun kanggo nawakake dividen lan diduweni karo Utang Bank.

Krisis COVID-19 (Corona virus) nggawe negara kasebut ing posisi sing durung pernah ana sadurunge. Tujuan utama kita yaiku mbantu para penyewa ritel ing upaya nglindhungi kesehatan karyawan, pelanggan lan populasi AS umume. Saiki kita wis entuk titik tip kanthi mandhegani sekolah, kantor pemerintah lan bisnis, kalebu akeh toko penyewa uga pengurangan lalu lintas sikil sing drastis ing toko sing isih mbukak.

Penyewa ngubungi kita sing njaluk, lan ing sawetara kasus, nuntut supaya kita menehi konsesi sewa, nalika dipeksa sementara ditutup dening pamrentah. Bisa dingerteni ..

Saka perspektif kita minangka keputusan sing gampang. Kanggo ngreksa regane aset real estate kita atas jenenge investor lan penyandang dana, kita kudu ana ing posisi supaya para penyewa tetep bisa bisnis, saengga nalika kita minangka negara metu ing sisih liya krisis iki, kabeh penyewa bakal bisa gabung maneh karo ekonomi sing maju.

Nanging, saiki kita ora bisa nggawe keputusan kasebut tanpa njaluk idin lan konsesi saka bank-bank, kanggo nundha pembayaran hipotek sajrone durasi krisis utawa prakiraan risiko. Kita yakin manawa bank-bank bakal kerja sama, nanging dudu keputusan kita ..

Ing model bisnis REICG, iku bakal dadi keputusan kita. Aja nganti ana risiko nyita. Valuasi ora bakal mudhun kanthi dramatis ing wayah wengi, amarga nilai NAV ora ganti sewengi.

Yen acara kudu nundha pembayaran kapentingan kanggo sing duwe Bon kita, pembayaran sing ora kejawab bakal ditambah kanthi otomatis menyang imbangan dhasar sing duwe utang lan sing duwe obligasi banjur entuk bunga ing jumlah sing luwih dhuwur sawise ekonomi mulai maneh.

Menang, menang, menang…

Kapan lan ing endi?

- Nalika -

Kita ngarepake siap Memorandum Penempatan Pribadi (PPM) sing dibutuhake, uga kabeh teknologi pendanaan "Label putih" sing wis suwe ana ing wulan November 2020.

- Endi -

Teng mriki!

Ana bakal "Investasi Saiki" tombol ing sisih ndhuwur kaca web iki. Sawise diklik, jendhela bakal mbukak lan nggawa sampeyan liwat kabeh proses investasi, langkah demi langkah, kanthi tundhuk marang peraturan SEC. Nganti transfer dana lan nampa Token Keamanan.

Mangga download kita White Paper lan langganan Newsletter utawa dhaptar dhaptar reservasi tanpa kewajiban. Kita bakal ngirim kabar babagan tanggal peluncuran.