fbpx

Dana Investasi Real Estate kanggo Investor Asing

Manajemen Modal REI nyedhiyakake kesempatan investasi kasebut kanggo individu global (non-AS) sing layak.

Kanthi nerusake kaca iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan dudu "Wong AS" (kaya sing ditegesake ing Peraturan S miturut Undhang-undhang Sekuritas 1933, kaya sing diowahi) lan sampeyan setuju kanggo ngirim Memorandum Plast Pribadi iki liwat transmisi elektronik.

Aturan AS nglarang nampa investor saka Negara sing diidini.
Wong-wong saka negara-negara ing ngisor iki diblokir ora nandur modhal ing program kasebut:
Siria, Iran, Korea Utara, Kuba lan Venezuela

INVESTASI SAIKI

Manajemen Modal REI nyedhiyakake kesempatan investasi kasebut kanggo individu global (non-AS) sing layak.

Kanthi nerusake kaca iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan dudu "Wong AS" (kaya sing ditegesake ing Peraturan S miturut Undhang-undhang Sekuritas 1933, kaya sing diowahi) lan sampeyan setuju kanggo ngirim Memorandum Plast Pribadi iki liwat transmisi elektronik.

Aturan AS nglarang nampa investor saka Negara sing diidini.
Wong-wong saka negara-negara ing ngisor iki diblokir ora nandur modhal ing program kasebut:
Siria, Iran, Korea Utara, Kuba lan Venezuela

Kelayakan Investor

Sampeyan nuduhake kanthi sertifikasi dhiri manawa sampeyan minangka Investor sing Canggih, Investor Profesional utawa Individu Worth Bersih sing Tinggi lan sampeyan kanthi sah bisa nindakake investasi iki miturut ukum ukum sing tundhuk sampeyan.

Sampeyan saiki duwe kekuwatan kanggo njupuk posisi ing meja ing jejere wong sing sugih lan nandur modal kanggo tuwuh jangka panjang lan penghasilan stabil kanthi Dana Pertumbuhan Modal REI.

Kelayakan Investor

Sampeyan nuduhake kanthi sertifikasi dhiri manawa sampeyan minangka Investor sing Canggih, Investor Profesional utawa Individu Worth Bersih sing Tinggi lan sampeyan kanthi sah bisa nindakake investasi iki miturut ukum ukum sing tundhuk sampeyan.

Sampeyan saiki duwe kekuwatan kanggo njupuk posisi ing meja ing jejere wong sing sugih lan nandur modal kanggo tuwuh jangka panjang lan penghasilan stabil kanthi Dana Pertumbuhan Modal REI.

kantor

970 Musim Panas St.
Stamford, CT 06905 AS

Jam Kantor

Mon-Jum: 9:00 am - 5:00 pm EDT
Sat-Sun: Ditutup