fbpx

PUSAT PEMBELAJARAN

News

REI MODAL & MOUNTX

REI MODAL & MOUNTX

"Cara paling apik kanggo ramalan masa depan yaiku nggawe." - Peter Drucker - Wutah REI Capital (REICG) gabung karo Gunung X kanggo nggawa kesempatan investasi sing luar biasa iki kanggo para investor Latin. 2021 lan nganti taun 2022 bakal dadi periode sing luar biasa ...

XTZ.News Podcast Episode 3: $ 100 Yuta Tezos STOs

XTZ.News Podcast Episode 3: $ 100 Yuta Tezos STOs

REICG ngumumake manawa bakal ngluncurake $ 100 yuta STO ing blok Tezos ing wulan April. Vince Ferraiuolo, saka XTZ. Warta, wawancara karo Alan Blair babagan kepiye pertumbuhan WI Modal lan tujuane. Ing video iki, Alan Blair nerangake babagan ...

Webinar Real Estate Vertalo: Ndhuwur Wutah REI Modal

Webinar Real Estate Vertalo: Ndhuwur Wutah REI Modal

Iki minangka Vinar WebRE umum pisanan sing nampilake Mitra & Klien. Ing video iki, kita krungu Alan Blair saka REI Capital Growth lan sawetara mitra Vertalo liyane. Tokenizing Real Estate Video iki dadi luwih jero babagan tokenisasi aset real estate ing ...