fbpx

Kebijakan Privasi

Privasi sampeyan penting banget kanggo kita. Mulane, kita wis ngembangake Kebijakan iki supaya sampeyan bisa ngerti cara kita ngumpulake, nggunakake, komunikasi lan nyampekno lan nggawe informasi pribadhi. Ing ngisor iki njlentrehake kebijakan privasi kita.

Sadurunge utawa ing wektu ngumpulake informasi pribadhi, kita bakal ngenali tujuan kanggo informasi sing dikumpulake.
Kita bakal ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi mung kanthi tujuan kanggo netepi tujuan sing kasebut dening kita lan kanggo tujuan sing kompatibel liyane, kajaba kita entuk idin saka wong sing disenengi utawa minangka dibutuhake dening hukum.
Kita mung bakal nyimpen informasi pribadhi anggere perlu kanggo pangujan tujuan kasebut.

Kita bakal ngumpulake informasi pribadhi kanthi cara sing sah lan adil, lan, manawa cocok, kanthi kawruh utawa idin saka wong sing nduweni.
Data pribadhi kudu cocog karo tujuan sing arep digunakake, lan, supaya bisa kanggo tujuan kasebut, kudu akurat, lengkap, lan anyar.
Kita bakal ngreksa informasi pribadhi kanthi pambegan-pembanding keamanan sing cukup kanggo nglawan mundhut utawa nyolong, uga akses, pambocoran, panyalihan, panggunaan, utawa modifikasi sing ora sah.
Kita bakal nggawe kasedhiya kanggo informasi pelanggan babagan kabijakan lan praktik kita sing ana hubungane karo manajemen informasi pribadhi.

Kita nggunakake Outfunnel minangka panyedhiya layanan pihak katelu kanggo nggawe dhaptar distribusi email lan ngatur kampanye pemasaran. Pangolahan kaya ngono dijamin karo perjanjian pemrosesan data sing nglindhungi data pribadi sampeyan.

We are committed to conducting our business in accordance with these principles in order to ensure that the confidentiality of personal information is protected and maintained.