fbpx

REI Capital Growth

Инвестирање во недвижнини Reiизмислен®

Инвестициски фонд за комерцијални недвижнини во САД
За глобалните инвеститори

ПРИФАУВА NЕ НА НЕАМЕНСКИ ИНВЕСТИТОР 1-ви МАЈ

REI Capital Growth

Инвестирање во недвижнини Reiизмислен®

Инвестициски фонд за комерцијални недвижнини во САД
За глобалните инвеститори

Нашата инвестициска филозофија REI го имитира моделот Ворен Бафет,

„Нашиот омилен период на одржување е засекогаш“.

Купуваме комерцијални недвижнини и држиме… засекогаш! Целиот приход од изнајмување ќе се реинвестира за да се купат повеќе комерцијални имоти, зголемувајќи ја вредноста на инвестициски фонд во недвижнини експоненцијално.

Нашата инвестициска филозофија REI го имитира моделот Ворен Бафет,

„Нашиот омилен период на одржување е засекогаш“.

Купуваме комерцијални недвижнини и држиме… засекогаш! Целиот приход од изнајмување ќе се реинвестира за да се купат повеќе комерцијални имоти, експоненцијално растејќи ја вредноста на фондот.

Ворен Бафет

Како е различен фондот за комерцијални недвижнини REICG?

Повеќето инвестициски фондови во недвижнини дистрибуираат принос на еден или два начина, или преку дистрибуција / дивиденда или преку ликвидација на основната сопственост.

REICG го реинвестира готовинскиот тек генериран од набавките на недвижнини во купување повеќе недвижнини. Оваа инвестициска методологија го зголемува вкупниот проток на готовина на Фондот, дозволувајќи му на Фондот да купи сè повеќе имот, растејќи го портфолиото експоненцијално. REICG е долгорочен инвестициски производ кој расте пари на инвеститорот преку апресијација на вредноста на Фондот.

 

Повеќето инвестиции во недвижнини се долгорочни по природа со ограничена ликвидност, но REICG разви ликвидносно возило за да им овозможи на инвеститорите да ги ликвидираат своите акции според временската рамка.

Погледнете го видеото

инвестициски фонд во недвижнини

Инвестирајте во недвижнини како најбогатите семејства во светот.

Врвните 1% го растеле своето богатство со комерцијални недвижнини со генерации. Тие имаа ексклузивен пристап да купат инвестиции, комерцијални недвижности, и држете ги овие средства на долг рок.

Тие го реинвестираат мнозинството од приходите од изнајмување во повеќе недвижнини и го развиваат своето богатство експоненцијално.

Зошто да се инвестира во А REI Capital Growth Инвестициски фонд за комерцијални недвижности?

Ставањето на вашите пари да работат за вас е докажан пат кон финансиска слобода. И потоа ставањето на вашите пари да работат во индустријата за недвижности има уникатен сет на придобивки.

Познато е дека инвестирањето во недвижен имот е постабилно од многу други видови инвестиции, особено кога инвестирате во фонд за недвижности каде професионалците управуваат со с. Сепак, повеќето луѓе претпоставуваат дека можете да влезете во недвижен имот само со градење или купување имоти сами. 

A инвестициски фонд во недвижнини е еден докажан начин да се влезе на пазарот за инвестирање во недвижен имот. 

Но, пред тоа, да ги погледнеме основите. 

Што е инвестициски фонд во недвижен имот и како функционира? 

Инвестициски фонд за недвижности е збирка средства од индивидуални или корпоративни инвеститори насочени кон инвестирање во недвижен имот. Во правна смисла, фондот за недвижности е корпоративен ентитет создаден за да ги собере истомислениците инвеститори. Најчесто, Американски фонд за комерцијални недвижности инвеститорите остваруваат профит преку апрецијација на капиталот.

Некои придобивки од инвестирање во фондови за недвижности

#1: Диверзификација на портфолиото 

Без разлика дали сте експерт или не, може да биде предизвик за просечниот инвеститор да предвиди правилни промени на пазарот или падови додека управувате со имотот исто така. 

Кога пазарите се менуваат, некои видови имоти на недвижен имот може да станат поризични од другите. Згора на ова управување, инвестицијата не само на еден, туку на повеќе имоти станува речиси невозможна, освен за добрите. Таму REI Capital Growth Доаѓа со долгогодишно искуство во водење и одгледување фонд за комерцијални недвижности.

#2: Ниска точка за влез 

Наместо да работите додека не заштедите големи пари за купување имот, нашиот фонд за комерцијални недвижности во САД ќе ви понуди можност да започнете да инвестирате со помал капитал и многу помалку работа. 

#3: Стратегија за пасивно инвестирање 

Кога се разгледуваат процесите вклучени во пронаоѓањето, проверката и проверката на имотот на недвижен имот, само тоа може да биде работа со полно работно време. Со долгогодишно искуство, REI Capital Growth знае како правилно да ја вложи работата и да ги искористи наградите, обезбедувајќи ви навистина пасивна можност со нашиот инвестициски фонд за комерцијални недвижности. Ние ја вршиме целата работа од почеток до крај. Ваша одговорност? Инвестирајте, соединувајте и растејте го генерациското богатство како првите 1%. 

Инвестирајте во недвижнини како најбогатите семејства во светот.

Врвните 1% го развија своето богатство со комерцијални недвижнини со генерации. Тие имаа ексклузивен пристап да купат инвестиции, комерцијални недвижнини и да ги чуваат овие средства на долг рок.

Тие го реинвестираат мнозинството од приходите од изнајмување во повеќе недвижнини и го развиваат своето богатство експоненцијално.

инвестициско дрво

Канцеларии

970 Лето Св.
Стемфорд, КТ 06905 САД

Работни часови

Пон-петок: 9:00 часот - 5:00 часот ЕДТ
Саб-Сонце: Затворено

Следете нас

Секој може да стане меѓународен инвеститор во недвижности, без голема финансиска инвестиција или претходно искуство. Инвестирајте со нов вид на REI фонд денес!

Сподели