fbpx

на Reiизмислени средства®

Првите светски дигитални фондови за комерцијални недвижности во САД

на Reiизмислени средства®

Првите светски дигитални фондови за комерцијални недвижности во САД

НАШИТЕ СРЕДСТВА

Преглед на понуда

Управување со капитал РЕИ финансира групно две различни инвестициски фондови во недвижен имот, до 50 милиони американски долари за првиот круг инвеститори; еден за инвеститори за раст и еден за инвеститори за приход. Користејќи исклучок од Reg S, REICG ќе може да прифати не-американски, софистицирани или професионални инвеститори, почнувајќи од мај 2021 година. Неакредитираните американски и акредитирани американски инвеститори ќе можат да инвестираат по одобрување на нашата регистрација на Reg A + од страна на Хартии од вредност и берза Комисија, која е веќе во постапка.

Управување со капитал РЕИ користи технологија на блокчејн за да го документира вашиот безбедносен интерес во двата фонда. Ова е познато или како СТО („Обезбедување знак за безбедност„) Или ДСО („ Дигитална понуда за безбедност “), што обезбедува ниска цена алтернатива на традиционалното ИПО, заедно со дополнителна безбедност и транспарентност во корист на сите глобални инвеститори.

Кој вид инвестиција одговара на целите на вашето портфолио?

Инвеститори за раст

Издадено од: РЕИ Капитал Раст ДОО

Тип на инвестиција: Капитал (сличен на акцијата)

Проектирана стапка на раст: 9% на годишно ниво

Заграда за данок: Долгорочни добивки на капитал

Ликвидност: Тргување на секундарниот пазар на глобална размена на дигитални средства

Минимална инвестиција: 5,000 УСД

Инвеститори на приходи

Издадено од: РЕИ Капитал заем ДОО

Квартални готовински плаќања: 4%

Заинтересирани за одложување: 1.5%

Вкупен принос: 6.4%

Колатерал: 1st заложно право на сите својства на фондот

Минимална инвестиција: 5,000 УСД

Преглед на понуда

РЕИ Капитал Менаџмент финансира насобрано два различни фонда за инвестиции во недвижнини, до 50 милиони УСД секој за првиот круг на инвеститори; еден за инвеститори за раст и еден за инвеститори за приход. Користејќи го изземањето на Reg S, REICG ќе може да прифати не-американски, софистицирани или професионални инвеститори, почнувајќи од 1-ви април. Неакредитираните американски и акредитирани американски инвеститори ќе можат да инвестираат по одобрување на нашата регистрација на Reg A + од страна на Комисијата за хартии од вредност, што е веќе во тек.

Управување со капитал РЕИ користи технологија на блокчејн за документирање на вашиот безбедносен интерес во двата фонда. Ова е познато или како STO („Понуда на безбедносен знак“) или DSO („Понуда на дигитална безбедност“), што обезбедува ниска цена алтернатива на традиционалното ИПО, заедно со дополнителна безбедност и транспарентност во корист на сите глобални инвеститори.

Кој вид инвестиција одговара на целите на вашето портфолио?

Инвеститори за раст

Издадено од: РЕИ Капитал Раст ДОО

Тип на инвестиција:
Капитал (слично на акциите)

Проценета стапка на раст:
9% годишно

Заграда за данок:
Долгорочни добивки на капитал

Ликвидност:
Трговија на секундарниот пазар на глобалните размени на дигитални средства

Минимална инвестиција:
$ 5,000

Инвеститори на приходи

Издадено од: РЕИ Капитал заем ДОО

Квартални готовински плаќања:
4%

Заинтересирани за одложување:
1.5%

Вкупен принос:
6.4%

Колатерал:
1st заложно право на сите својства на фондот

Минимална инвестиција:
$ 5,000

Целна недвижност

CRE инвестициска стратегија

Ниг на сегментот / својства на „јазот“

Диверзификација на пазарот и принос
Инвестициската стратегија на REICG вклучува градење разновидно портфолио на висококвалитетни трговски центри од класа „А“, стратешки лоцирани во главните малопродажни центри на секундарните пазари; пазари кои имаат корист од пристапот и близината до транспортот, богата демографија и силни пазари за вработување.

Својства во рамките на „ГАП“
Ние насочуваме кон добро позиционирани средства со набавни цени кои се движат помеѓу 5.0 и 25 милиони долари; својства премногу големи за типични индивидуални инвеститори, сепак премногу мали за институционалните инвеститори. Намалената конкуренција во овој опсег на цени обезбедува можности за купување со повисоки стапки на ограничување. Го идентификувавме овој сегмент на имот „GAP“ во рамките на секундарните пазари кои обезбедуваат можности за поголеми приноси за нашите инвеститори.

Насочуваме имоти кои имаат закупен трокреветни мрежи и се изнајмени од 90% до 100%, истовремено осигурувајќи дека ниту еден закупец не претставува повеќе од 10% од приходите на Фондот.

Целна недвижност

CRE инвестициска стратегија

Ниг на сегментот / својства на „јазот“

Диверзификација на пазарот и принос
Инвестициската стратегија на REICG вклучува градење разновидно портфолио на висококвалитетни трговски центри од класа „А“, стратешки лоцирани во главните малопродажни центри на секундарните пазари; пазари кои имаат корист од пристапот и близината до транспортот, богата демографија и силни пазари за вработување.

Својства во рамките на „ГАП“
Ние насочуваме кон добро позиционирани средства со набавни цени кои се движат помеѓу 5.0 и 25 милиони долари; својства премногу големи за типични индивидуални инвеститори, сепак премногу мали за институционалните инвеститори. Намалената конкуренција во овој опсег на цени обезбедува можности за купување со повисоки стапки на ограничување. Го идентификувавме овој сегмент на имот „GAP“ во рамките на секундарните пазари кои обезбедуваат можности за поголеми приноси за нашите инвеститори.

Насочуваме имоти кои имаат закупен трокреветни мрежи и се изнајмени од 90% до 100%, истовремено осигурувајќи дека ниту еден закупец не претставува повеќе од 10% од приходите на Фондот.

Уште еднаш сме во револуционерен период во индустријата за финансии.

Технологијата блокчејн обезбедува скоро моментално решавање, непроменлива дигитална книга и глобален пристап до институционални можности за инвестиции! Дигиталните хартии од вредност или КН се целосно регистрирани и регулирани хартии од вредност кои ја бележат книгата на корисна сопственост на блокчеин технологијата. Сега секојдневните инвеститори можат да пристапат до претходно ексклузивниот клуб на приватни институционални инвестиции.

 

REICG користи блокчејн од три главни причини:

W

Глобален пристап / безбедност - Пристапете до вашите инвестиции од каде било во светот со доверба.

W

Пониски трошоци - Да ги отстраниме посредниците на Вол Стрит кои сакаат да ги намалат нашите инвестиции.

W

Ликвидност на недвижнини - Заработете ги вашите приноси без да чекате да се продадат имот.

Гениј на сложениот раст

Соединението е 8-миth чудо на светот според Алберт Ајнштајн а експоненцијалната моќ се постигнува само со текот на времето.

Најдоброто време да го започнете патувањето за градење на инвестициско богатство е СЕГА!

Започнете рано за да уживате во долгорочен раст и високи приходи од камата со фондовите за раст и приход на капитал РЕИ. Како сопственик во капиталот, учествувате во растот на капиталот предвиден за 9% на годишно ниво, што е двојно поголема од вредноста на вашите сопствености за приближно 8 години. Вака богатите семејства го одгледувале своето богатство. Сега е твој ред!

Канцеларии

970 Лето Св.
Стемфорд, КТ 06905 САД

Работни часови

Пон-петок: 9:00 часот - 5:00 часот ЕДТ
Саб-Сонце: Затворено