fbpx

REI Capital Growth

Investimi i pasurive të paluajtshme Reishpikur®

Një fond amerikan për investime të pasurive të patundshme komerciale
Për investitorët globalë

Pranimi i investitorëve jo-amerikanë 1 maj

REI Capital Growth

Investimi i pasurive të paluajtshme Reishpikur®

Një fond amerikan për investime të pasurive të patundshme komerciale
Për investitorët globalë

Filozofia jonë e investimeve REI imiton modelin Warren Buffet,

"Periudha jonë e preferuar e mbajtjes është përgjithmonë".

Ne blejmë pasuri të patundshme komerciale dhe mbajmë… përgjithmonë! Të gjitha të ardhurat nga qiraja do të investohen për të blerë më shumë prona komerciale, duke rritur vlerën e fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme në mënyrë eksponenciale.

Filozofia jonë e investimeve REI imiton modelin Warren Buffet,

"Periudha jonë e preferuar e mbajtjes është përgjithmonë".

Ne blejmë pasuri të patundshme komerciale dhe mbajmë… përgjithmonë! Të gjitha të ardhurat nga qiraja do të investohen për të blerë më shumë prona tregtare, duke rritur vlerën e fondit në mënyrë eksponenciale.

Warren Buffet

Si ndryshon fondi i pasurive të patundshme komerciale REICG?

Shumica e fondeve të investimeve në pasuri të paluajtshme shpërndajnë kthimet në njërën nga dy mënyrat, ose përmes shpërndarjeve / dividendëve ose përmes likuidimit të pasurisë themelore.

REICG riinveston rrjedhën e parave të gjeneruara nga blerjet tona të pasurive të patundshme në blerjen e më shumë pronave. Kjo metodologji investimi rrit rrjedhën totale të parave të Fondit, duke lejuar Fondin të blejë gjithnjë e më shumë prona, duke rritur portofolin në mënyrë eksponenciale. REICG është një produkt investimi afatgjatë që rrit paratë e investitorëve përmes vlerësimit të vlerës së Fondit.

 

Shumica e investimeve në pasuri të paluajtshme kanë natyrë afatgjatë me likuiditet të kufizuar, por REICG ka zhvilluar një automjet likuiditeti për t'i lejuar investitorët të likuidojnë aksionet e tyre në kronologjinë e tyre.

Shikoni videon

fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme

Investoni në Patundshmëri si familjet më të pasura në botë.

1% e lartë ka rritur pasurinë e tyre me pasuri të patundshme komerciale për breza të tërë. Ata kanë pasur qasje ekskluzive për të blerë shkallë investimi, pasurive të patundshme komerciale, dhe mbajini këto pasuri për një kohë të gjatë.

Ata riinvestojnë shumicën e të ardhurave nga qiraja në më shumë pasuri të patundshme dhe e rrisin pasurinë e tyre në mënyrë eksponenciale.

Pse të investoni në A REI Capital Growth Fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme komerciale?

Vendosja e parave tuaja për të punuar për ju është një rrugë e provuar drejt lirisë financiare. Dhe pastaj vendosja e parave tuaja për të punuar në industrinë e pasurive të paluajtshme ka një sërë përfitimesh unike.

Investimi në pasuri të paluajtshme dihet se është më i qëndrueshëm se shumë lloje të tjera investimesh veçanërisht kur investoni në një fond të pasurive të paluajtshme ku profesionistët menaxhojnë gjithçka. Sidoqoftë, shumica e njerëzve supozojnë se ju mund të hyni në pasuri të paluajtshme vetëm duke ndërtuar ose blerë prona vetë. 

A fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme është një mënyrë e provuar për të hyrë në tregun e investimeve të pasurive të paluajtshme. 

Por para kësaj, le të shohim bazat. 

Çfarë është Fondi i Investimit në Pasuri të Paluajtshme dhe Si Punon? 

Një fond investimi në prona të paluajtshme është një koleksion fondesh nga investitorë individualë ose korporativë që synojnë investimin në pasuri të paluajtshme. Në kuptimin juridik, një fond i pasurive të paluajtshme është një njësi korporative e krijuar për të bashkuar investitorë me mendje të njëjtë. Shumicën e rasteve, Fondi amerikan i pasurive të paluajtshme komerciale investitorët fitojnë fitime përmes vlerësimit të kapitalit.

Disa përfitime nga investimi në fondet e pasurive të paluajtshme

#1: Diversifikimi i portofolit 

Pavarësisht nëse jeni ekspert apo jo, mund të jetë sfiduese për investitorin mesatar të parashikojë ndryshimet ose rëniet e tregut në mënyrë korrekte gjatë menaxhimit të pronës gjithashtu. 

Kur tregjet ndryshojnë, disa lloje të pronave të pasurive të paluajtshme mund të bëhen më të rrezikshme se të tjerët. Në krye të këtij menaxhimi, investimi në jo vetëm një, por në disa prona bëhet pothuajse i pamundur, me përjashtim të pro. Ja ku REI Capital Growth Vjen me vite përvojë në drejtimin dhe rritjen e një fondi komercial të pasurive të paluajtshme.

#2: Pika e ulët e hyrjes 

Në vend që të punoni derisa të kurseni para të mëdha për të blerë prona, fondi ynë komercial i pasurive të paluajtshme në SHBA do t'ju ofrojë mundësinë për të filluar investimin me kapital më të ulët dhe shumë më pak punë. 

#3: Strategjia e Investimit Pasiv 

Kur merren parasysh proceset e përfshira në gjetjen, inspektimin dhe verifikimin e pronave të pasurive të paluajtshme, kjo vetëm mund të jetë një punë me kohë të plotë. Me eksperiencë shumëvjeçare, REI Capital Growth di se si të punojë siç duhet dhe të korrë shpërblimet duke ju ofruar një mundësi vërtet pasive me Fondin tonë të Investimeve të Pasurive të Paluajtshme Komerciale. Ne e bëjmë të gjithë punën nga fillimi në fund. Përgjegjësia juaj? Investoni, kombinoni dhe rritni pasurinë e gjeneratave si 1%. 

Investoni në Patundshmëri si familjet më të pasura në botë.

1% e lartë ka rritur pasurinë e tyre me pasuri të patundshme komerciale për breza të tërë. Ata kanë pasur akses ekskluziv për të blerë shkallë investimi, pasuri të paluajtshme tregtare dhe për t'i mbajtur këto pasuri për një kohë të gjatë.

Ata riinvestojnë shumicën e të ardhurave nga qiraja në më shumë pasuri të patundshme dhe e rrisin pasurinë e tyre në mënyrë eksponenciale.

pema e investimeve

Zyrat

970 St. Veror
Stamford, CT 06905 SHBA

Orari zyrtar

E Premte-Premte: 9:00 - 5:00 pasdite EDT
Sat-Dielli: Mbyllur

Ndiqni ne

Çdokush mund të bëhet një investitor ndërkombëtar i pasurive të paluajtshme, pa një investim të madh financiar ose përvojë të mëparshme. Investoni me një lloj të ri Fondi REI sot!

Share Kjo