Një 721 me REICG është i ndryshëm

Publikuar: Shkurt 6, 2021

Një 721 me REICG është i ndryshëm

721 Kompania e Investimeve

REICG po prish mënyrën se si funksionojnë dhe mbledhin kapital fondet e pasurive të patundshme "Private Equity". Ofertat e modeleve inovative të biznesit të REICG 721 Investitorë mundësi që nuk kanë ekzistuar kurrë më parë.

REIT Publik vs Fondi Privat: REICG është një fond privat që është i strukturuar si një kompani publike, sepse do të shesë një numër të madh aksionesh ndërkombëtarisht me minimume të ulëta. Oferta e Securitized Token (STO). STO ose aksione elektronike të dixhitalizuara të mbështetura nga asete reale tashmë janë duke tregtuar në shkëmbimet e STO nëpër botë, duke përfshirë dy shkëmbime të miratuara nga STO këtu në SH.B.A., me më shumë në rrugë. REICG është Fondi i parë Privat që gjithashtu ofron Likuiditetin e 721 Investitorëve.

Likuiditeti vs paqëndrueshmëria: Të gjithë duan likuiditet për investimet e tyre. Të gjithë kanë mësuar gjithashtu kohët e fundit se likuiditeti i ofruar nga tregjet publike është një thikë me dy tehe. Paqëndrueshmëria mund të përgjysmojë pasurinë tuaj gjatë një jave. Fondet private të pasurive të paluajtshme nuk janë likuide, kështu që ato nuk janë të paqëndrueshme dhe në përgjithësi kanë një strategji daljeje 3 deri në 5+/- vit.

Modeli i biznesit i REICG është krijuar për të ofruar më të mirën e të dy botëve. Likuiditeti i kufizuar, por gjithnjë në rritje, së bashku me rritjen e qëndrueshme dhe të parashikueshme të vlerësimit me paqëndrueshmëri të ulët ose jo. Lexoni më shumë rreth modeleve tona të biznesit

Të ardhurat kundrejt vlerësimit: Ka një numër të pakufizuar mundësish investimi në pasuri të paluajtshme publike dhe private që ofrojnë të ardhura nga dividenti. Investitorët amerikanë kanë kuptuar se të ardhurat nga një investim i vetëm në pronë mund të mos jenë aq të qëndrueshme dhe të besueshme sa besohej dikur.

Për më tepër; Profesionistët e pasurive të patundshme komerciale në të gjithë SHBA po parashikojnë se vlerat e pasurive të patundshme komerciale do të mbeten të sheshta ose më të ulëta për të ardhmen e parashikueshme.

REICG ka krijuar një mundësi të mbështetur nga pasuritë e patundshme të fluksit të parave të gatshme për vlerësimin e shtuar të "Pjesës së Kapitalit". Mendoni për rezervat e rritjes si Netflix ose Amazon. Ata nuk paguajnë dividentë dhe askush nuk investon në këto kompani për të ardhurat; ata investojnë për vlerësimin.

Aksionet e Kapitalit REICG do të rriten në vlerë si në një mjedis të sheshtë ashtu edhe në rënie të çmimeve. Për shkak se rritja e vlerës së aksioneve nuk varet nga vlerësimi në rritje i ndonjë prone individuale. Vlera e aksioneve të REICG-it bazohet në Vlerën e Aseteve Neto (NAV) të të gjithë portofolit të pronave; dhe portofoli i pronave do të rritet ndërsa fitojmë prona shtesë çdo vit!

Asnjë firmë tregtare e pasurive të patundshme amerikane nuk ka ofruar ndonjëherë një Fond Ndërkombëtar të Pasurive të Patundshme si kjo më parë.

Nga Qendra Jonë e Mësimit

Share Kjo