Mundësia e përdorimit të faqes në internet

At REI Capital Growth LLC, ne jemi të përkushtuar që ta bëjmë faqen tonë të internetit lehtësisht të aksesueshme për të gjithë vizitorët. Faqja jonë përpiqet të përfshijë rekomandimet e Udhëzimeve për Aksesueshmërinë e Përmbajtjes së Uebit (WCAG) siç janë publikuar nga Iniciativa për Aksesueshmërinë në Ueb (WAI) të Konsorciumit të Uebit Wi-Fi (W3C).

Megjithëse nuk ekziston asnjë test i vetëm përfundimtar i përputhshmërisë me Nivelin AA të WCAG, ne kemi zbatuar metoda të ndryshme për të vlerësuar aksesin tonë, duke mos u kufizuar në por duke përfshirë teste fizike duke përdorur vetëm lexues ekrani dhe tastierë. Nëse gjeni një pjesë të faqes që mendoni se nuk përputhet me Nivelin AA të WCAG, ju lutemi na kontaktoni me email në [email mbrojtur], për të na njoftuar që të mund të bëjmë rregullime.