QENDRA E MNSIMIT

FAQs

Farë është një STO ose OSSH?

Ato janë shkurtesa për "Ofrimi i Tokenës së Sigurisë"Dhe" Ofrimi i Sigurisë Dixhitale ". Një STO është një "ofertë sigurie" që është tokenizuar. OSSH është një "ofertë sigurie" që është dixhitalizuar. Ata të dy nënkuptojnë saktësisht të njëjtën gjë, e cila është një përfaqësim dixhital i një "sigurie" siç përcaktohet nga SEC amerikan (Komisioni i Shkëmbimeve të Letrave me Vlerë). Një STO NUK është një monedhë dixhitale!  Një monedhë dixhitale nuk mbështetet nga asete "reale". Një STO e Patundshmërive është një letër me vlerë e lëshuar e mbështetur nga asete “REAL”.

A është Fondi një Pishinë e Verbër?

Përgjigja e shkurtër është: Po. Sipas përkufizimit, një grup i verbër është kur investitorët nuk dinë, para se të bëjnë investimin, saktësisht në cilat prona po investojnë. Njohja paraprakisht këshillohet kur investoni në një fond të vetëm të pronës, me një strategji të rritjes së vlerës së pasuria brenda një periudhe 3 deri në 5 vjeçare. Kështu që ju të mund të gjykoni vetë, nëse prona dhe strategjia e "vlerës së shtuar" ka të ngjarë të ketë sukses, dhe nëse rreziku ia vlen fitimi i mundshëm.

- Sidoqoftë -

Ky fond dhe struktura e tij e korporatës është krijuar nga thembra, për të zbutur rrezikun në çdo nivel. Kur të shikoni "Kriteret e Blerjes" do të vini re se ne duam të blejmë prona tashmë të suksesshme. Në industrinë e pasurive të patundshme ato quhen prona të "stabilizuara". Këto janë pronat ku zhvilluesit dhe investitorët e tyre kanë marrë të gjitha rreziqet, dhe kanë tërhequr dhe dhënë me qira pronën për të gjithë qiramarrësit më të mirë. Ata kanë fituar, dhe tani ata duan të shesin dhe të marrin fitimin e tyre.

Nga perspektiva jonë, ne vetëm duam të posedojmë pasuri të patundshme tashmë të suksesshme, të stabilizuara, që rrjedhin para. Meqenëse ne mund të lexojmë të gjitha kontratat e qirasë dhe të vlerësojmë vlefshmërinë e kredisë për secilin qiramarrës dhe biznesin e tyre, shikoni vendndodhjen me të gjitha demografitë e zonës, përpara se të blejmë. Ne mund ta kufizojmë rrezikun tonë me shumë më shumë qartësi sesa kishin pronarët e mëparshëm, kur ishte një pjesë e zbrazët.

Ju lutemi shikoni "Strategjia e investimeve CRE”Faqe dhe referenca për vetitë“ Gap ”. Kur një shitës ka një pronë për shitje brenda kufijve të çmimeve prej $ 5M deri në $ 25M. Gjëja e parë që shitësi dëshiron të dijë kur merr një ofertë për të blerë është: "Kush është Blerësi dhe si mund ta di se ai ka para dhe aftësi për t'u mbyllur?" Shitësit nuk duan të bllokohen në një kontratë blerje për 90 ditë dhe më pas duhet të fillojnë nga e para, nëse blerësi nuk mund të mbyllet.

Nuk është e mundur të mblidhni kapitalin e vet për prona të asaj madhësie, një pronë në të njëjtën kohë, të gjitha brenda një dritare 90 ditore, të negocioni shumë me shitësin për çmimin më të mirë dhe të bëni që shitësi të besojë se mund ta mbyllni. Ne e dimë këtë sepse kjo është pikërisht ajo që kemi bërë, për prona me çmime më të vogla, gjatë 10 viteve të fundit. Shihni “Regjistri i gjurmëve”Faqja dhe“Karakteristikat e mostrës”Faqe.

Ne gjithashtu kemi mësuar gjatë viteve që fondet e vetme të pronës janë shumë më të rrezikshme se fondet e shumë pronave. Kështu që…

- Ky fond duhet të jetë një pishinë e verbër -

We DUHET të keni kapitalin tuaj në bankë dhe borxhin të siguruar, në mënyrë që të fitoni pronat më të mira "Gap" me çmimet më të mira.

Kemi gjetur, vlerësuar, analizuar dhe përvetësuar këtë lloj të saktë të pasurisë për klientë të pavarur dhe për partnerët tanë të kapitalit REI, për më shumë se 10 vjet.

Si do të ndikonte COVID 19 në këtë fond?

Ky fond dhe struktura e tij e korporatës është krijuar nga thembra, për të zbutur rrezikun në çdo nivel. Jo se dikush mund ta ketë parashikuar ngjarjen e Mjellmës së Zezë, që po përjetojmë aktualisht.

- Sidoqoftë -

Bazuar në përvojën tonë aktuale, me 9 prona nën menaxhim. Fondi REICG do të ishte më i favorshëm!

Prona aktuale nën menaxhim ishin të gjitha të strukturuara me modelin tradicional të biznesit. Fonde të vetme të pronës, të strukturuara për të ofruar dividentë dhe janë të huazuara me borxhin e bankës.

Kriza COVID-19 (virusi Corona) e ka vendosur vendin në një pozitë të paparë. Qëllimi ynë kryesor është të ndihmojmë qiramarrësit tanë me pakicë në përpjekjet e tyre për të mbrojtur shëndetin e punonjësve të tyre, klientëve dhe popullatës amerikane në përgjithësi. Tani kemi arritur një pikë kthese me mbylljen e detyrueshme të shkollave, zyrave qeveritare dhe bizneseve, duke përfshirë shumë nga dyqanet e qiramarrësve tanë, si dhe një ulje drastike të trafikut të këmbëve në dyqanet që mbeten të hapura.

Qiramarrësit po na kontaktojnë duke kërkuar dhe në disa raste duke kërkuar që të sigurojmë koncesione qiraje, ndërsa ata janë të detyruar të mbyllen përkohësisht nga qeveria. Krejt e kuptueshme ..

Nga perspektiva jonë është një vendim i lehtë. Në mënyrë që të ruajmë vlerën e pasurive tona të pasurive të patundshme në emër të investitorëve dhe huadhënësve tanë, ne duhet të jemi në gjendje të lejojmë qiramarrësit tanë të qëndrojnë në biznes, në mënyrë që kur ne si shtet të dalim në anën tjetër të kësaj krize, të gjithë qiramarrësit tanë do të jenë në gjendje të bashkohen përsëri me një ekonomi të lulëzuar.

Sidoqoftë, ne aktualisht nuk mund ta marrim atë vendim vetëm pa marrë më parë leje dhe lëshime nga bankat, për të pezulluar pagesat e hipotekës për kohëzgjatjen e krizës ose bllokimin e rrezikut. Ne kemi besim se bankat do të bashkëpunojnë, por nuk është vendimi ynë ..

Sipas modelit të biznesit REICG, do të ishte vendimi ynë. Asnjëherë mos rrezik rreziku i përjashtimit. Vlerësimet nuk do të binin në mënyrë dramatike gjatë natës, sepse vlera NAV nuk ndryshon gjatë natës.

Në rast se duhej të pezullonim pagesat e interesit për mbajtësit e Bondit tonë, pagesa të humbura automatikisht do të shtoheshin në bilancin parësor që i detyrohej dhe mbajtësit e bonove do të fitonin më pas interes mbi shumën më të lartë, pasi ekonomia të fillonte përsëri.

Fito, fito, fito

Kur dhe ku?

- Kur -

Ne parashikojmë të kemi gati Memorandumin e Vendosur për Vendosjen Private (PPM), së bashku me të gjithë teknologjinë e financimit të turmës "Etiketa e bardhë", e vendosur në nëntor 2020.

- Ku -

Mu ketu!

Do të ketë një "Investo Tani" butonin në krye të kësaj faqe në internet. Pasi të klikohet, do të hapet një dritare dhe do t'ju çojë në të gjithë procesin e investimeve, hap pas hapi, në përputhje të plotë me rregulloret e SEC. E drejta përmes transferimit të fondeve tuaja dhe marrjes së Shenjave tuaja të Sigurisë.

Ju lutemi shkarkoni faqen tonë Letër të bardhë dhe regjistrohuni në Buletinin tonë ose hyni në listën tonë të rezervimeve pa ndonjë detyrim. Ne do t'ju dërgojmë njoftim paraprak për datën tonë të fillimit. 

A jeni akoma duke e pyetur veten se çfarë është një vlerë e kapitalit? 

Në botën e blockchain dhe kriptomonedhës, ka mënyra të ndryshme për të hyrë si investitor. Një ofertë e shenjës së ekuitetit është vetëm një opsion. Përmes këtij mediumi, mund të keni mundësinë të futeni në fazat më të hershme të një biznesi ose projekti premtues të blockchain. Por le të shohim së pari bazat. 

Çfarë është një Token Ekuiteti? 

Është një paraqitje e matshme e të drejtave të pronësisë në një ndërmarrje korporative (blockchain). Në një format dixhital të koduar, një shenjë kapitali zakonisht përmban kushtet dhe vlerën e asaj që zotërohet. Bazuar në këtë këndvështrim, është saktësisht e njëjtë me aksionet tradicionale të aksioneve të një kompanie. 

Një ngjashmëri tjetër interesante është se mbajtësit e shenjave të ekuitetit zakonisht kanë të drejtë në të drejta votimi dhe dividentë. Kjo është gjëja që i bën shenjat e kapitalit të jenë aktive të tregtueshme ashtu si do të blini dhe shisni aksione. Sidoqoftë, duhet të jeni të prirur në mënyrë dixhitale para se të përfshiheni në këtë lloj investimi në blockchain. 

Nëse jeni shumë të interesuar, mund të pyesni veten se si t'i vendosni duart mbi këtë lloj pasurie dixhitale që mund të ketë potencial real për fitime të mëdha. 

 

Si ofrohen shenjat e kapitalit? 

Në shumicën e rasteve, argumentet e kapitalit mund të blihen përmes ofertave të tokenit të kapitalit (ETO) të kryera përmes raundeve fillestare, ofertave publike ose portaleve të rregulluara të financimit të shumtë. Kjo funksionon pothuajse në të njëjtën mënyrë si çdo ofertë fillestare e aksioneve ose kapitalit, në atë që blerja, shitja dhe tregtimi i argumenteve të kapitalit të vet rregullohen nga rregullat e Investimeve të SEC. Natyra e ofertës është vetëm paksa e ndryshme në atë që ajo që zotëroni dixhitalizohet në formën e një tokeni blockchain. 

 

Shenja e Ekuitetit kundër Shenjës së Monedhës

Ashtu si paratë e letrës reale, kriptovalutat janë mjete të pranueshme pagese për mallra dhe shërbime në vende dhe kompani të ndryshme. Nëse bëni një kërkim të vogël, nuk është aq e vështirë të gjesh shumë Kompanitë amerikane që pranojnë bitcoin për pagesë. Sidoqoftë, shenjat e kapitalit nuk mund të përdoren si mjet pagese, por mund të përdoren si mjet investimi. Për shembull, në pasuri të patundshme komerciale!

Dallimi tjetër interesant është se pronësia e kriptovalutave si bitcoin nuk u jep mbajtësve të drejtën e votës ose të dividentit në çdo ndërmarrje blockchain. E kundërta është rasti me shenjat e kapitalit.

Ende Po Pyesni Çfarë Isshtë Një Bond Token? 

 

Ndërsa bota e kriptovalutave dhe teknologjisë blockchain vazhdon të evoluojë, ne jemi të detyruar të shohim përsëritje të ndryshme të aseteve dixhitale që marrin formën e homologëve të tyre fizikë. Një shenjë lidhje është vetëm një shembull i dalë. 

Nëse keni një ide se çfarë a shenjë sigurie ka të bëjë, mund të jetë më e lehtë të kuptohet se si funksionojnë shenjat e bonove. Në disa qarqe, kjo gjithashtu mund të referohet si një shenjë borxhi. Kudo që të jeni në spektrin e njohjes me shenjat e sigurisë, mund të jetë e rëndësishme të kuptoni se çfarë është shenja e lidhjes. 

Çfarë është një Bond Token?

 

Në botën e blockchain, një shenjë bono është një përfaqësim i programueshëm i një instrumenti financiar me detyrime të borxhit të kolateralizuara. Instrumentet financiare të përfaqësuar zakonisht në këtë rast janë hipotekat e pasurive të patundshme dhe obligacionet e korporatave. Ashtu si shenjat e tjera të sigurisë, kjo është një mënyrë për njerëzit që të hyjnë në biznesin e investimeve në bllok dhe një hua dixhitale si sipërmarrës ose investitor. 

Karakteristikat e Tokenit të Sigurisë së Bondit 

Tregtueshëm në një shkëmbim kripto

 - Për shkak të natyrës së natyrshme dixhitale të argumenteve të obligacioneve, ato mund të tregtohen në shkëmbimet e rregulluara të sigurisë dixhitale. Kjo gjithashtu do të thotë që ju mund ta ruani atë në një portofol dixhital.

Mundësi të Ardhurave   

– Ashtu si obligacionet tradicionale që njihni, shenjat e obligacioneve zakonisht strukturohen në një kontratë që fiton interes. Është interesante se kushtet që rregullojnë pagesat e interesit përmbahen në paraqitjen dixhitale të pronësisë së tokenit të obligacioneve.