Misioni i REI Capital:

Sigurimi i aksesit global në fuqinë gjeneruese të pasurisë së pasurive të paluajtshme komerciale në SHBA,

Sigurimi i një aksesi global të vërtetë të demokratizuar në fuqinë gjeneruese të pasurisë së pasurive të paluajtshme komerciale në SHBA,

dhe i projektuar për një numër të madh investitorësh të vegjël, për të mundësuar likuiditet të fortë, me tregti ndërkufitare pa fërkime.

Ne jemi përsëri në një periudhë revolucionare në industrinë e financave.

Teknologjia Blockchain siguron zgjidhje pothuajse të menjëhershme, një libër dixhital të pandryshueshëm dhe qasje globale në mundësi investimi të shkallës institucionale! Letrat me vlerë dixhitalë ose VSh-të janë plotësisht të regjistruara dhe të rregulluara me vlerë që regjistrojnë librin kryesor të pronësisë në teknologjinë e bllokimit. Tani investitorët e përditshëm mund të hyjnë në klubin e mëparshëm ekskluziv të investimeve institucionale private.

REICM përdor Blockchain për tre arsye kryesore:

W

Qasja / Siguria Globale - Hyni në investimet tuaja nga kudo në botë me besim.

W

Kosto më të ulëta - Le të heqim ndërmjetësuesit e Wall Street që duan shkurtimin e investimeve tona.

W

Likuiditeti i pasurive të paluajtshme - Fitoni kthimet tuaja pa pritur që pronat të shiten.

Si REICG mund të gjenerojë rritje eksponenciale të vlerës së aksioneve: E palidhur me ndryshimin e vlerave të pasurive të paluajtshme!

Ju investoni në Fondin

Fondi investon në Patundshmëri

Patundshmëritë gjenerojnë rrjedhën e parave të gatshme

Cash Flow blen më shumë Pasuri të paluajtshme

Kapitali juaj rritet edhe kur vlerat e pronës janë të sheshta

Ju investoni në Fondin

Fondi investon në Patundshmëri

Patundshmëritë gjenerojnë rrjedhën e parave të gatshme

Cash Flow blen më shumë Pasuri të paluajtshme

Kapitali juaj rritet edhe kur vlerat e pronës janë të sheshta