REI Capital Income

 

Investimi i pasurive të paluajtshme Reishpikur®

 

Një fond amerikan për investime të pasurive të patundshme komerciale
Për investitorët globalë

 

Të ardhura pasive të mbështetura nga cilësia institucionale Pasuri të paluajtshme komerciale në SHBA

La REI Capital Income Filozofia (REICI) është t'u ofrojë investitorëve me pakicë një obligacion me të ardhura fikse me një normë interesi të arsyeshme në krahasim me alternativat e tjera. Të ardhurat nga shitjet e obligacioneve do të përdoren për të siguruar borxhin e parë të barrës (dmth. hipotekat e para) për blerësit e pasurive të paluajtshme (p.sh. REICG) për blerjen e pasurive të paluajtshme komerciale të SHBA-së me qira plotësisht dhe financiarisht të qëndrueshme, me cilësi institucionale.

Duke aplikuar standarde konservatore të nënshkrimit, kur merret parasysh një kredi për pasuri të paluajtshme, e ngjashme me një huadhënës bankar. Ne mund të ofrojmë një produkt investimi afatgjatë me të ardhura fikse, tek i cili mund të mbështeteni, në kohë pasigurie globale. Pagesat e interesit bëhen gjithmonë në dollarë amerikanë.

Mos harroni, në pasuritë e paluajtshme komerciale, kur kohët janë të vështira, pronarët e kapitalit paguhen të fundit.

Së pari paguhet borxhi.

Kur investoni me REICI, ne zëmë vendin e bankës.

Ju paguheni së pari ~ si banka.

La Rei Capital Income Avantazh

Investitorët e obligacioneve janë në pozicionin e barrës prioritare. Pronarët e pronave (Huamarrësit) duhet të paguajnë borxhin përpara shpërndarjes tek partnerët.

Strukturë unike e lidhjes - me shtimin e bilancit kryesor

Rritja e principalit (rritja graduale e bilancit të principalit të obligacionit) rrit normën totale të kthimit më të lartë se norma e kuponit, për shkak të efektit të përbërjes së interesit. Kjo ndihmon në zbutjen e paqëndrueshmërisë së normave të interesit dhe rritjen e stabilitetit të çmimeve për tregtimin dytësor.

Struktura e thjeshtuar me efikasitet tatimor (Përjashtimi i interesit të portofolit të IRS)

Nuk ka nevojë për fonde të shtrenjta ushqyese të parajsës tatimore në det të hapur

Nuk kërkohet mbajtje në burim prej 30% për investitorët e huaj pa një ID Tatimore të SHBA

Tregtimi ndërkufitar pa fërkim

Sepse ne jemi një kompani raportuese e SEC: Universi i zgjeruar i investitorëve dhe tregtarëve të mundshëm

Tani i pranueshëm për VNR-të vetëm me tarifa për të investuar në emër të klientëve

Nuk ka të ardhura të palidhura të tatueshme nga biznesi (UBTI) për llogaritë e daljes në pension

E përkryer për IRA, 401Ks, ROTH IRA

Si është i ndryshëm fondi i obligacioneve të pasurive të paluajtshme komerciale REICI nga produktet e tjera të investimeve të pasurive të paluajtshme me "të ardhura fikse"?

Shumica e fondeve të investimeve në pasuri të paluajtshme shpërndajnë fitimet në kapital në njërën nga dy mënyrat, ose nëpërmjet shpërndarjeve/dividendëve ose nëpërmjet likuidimit të pronës bazë.

REI Capital Income (REICI) ka shpikur një mënyrë të re për të "korporatizuar" dhe zëvendësuar borxhin tradicional të hipotekave për blerjen e pasurive të paluajtshme komerciale në SHBA.

Duke u shitur obligacione të korporatave njerëzve në të gjithë botën dhe duke përdorur të ardhurat për të siguruar borxhin e parë të pengut mbi pasuritë e paluajtshme tashmë të ndërtuara, tashmë të marra me qira me fluks monetar të stabilizuar.

Pronari i pasurive të paluajtshme, (huamarrësi) paguan pagesat e hipotekës tek REICI, i cili nga ana e tij ju paguan JU mbajtësve të obligacioneve kthimin e interesit fiks me rendiment të lartë.

Shumica e investimeve në pasuri të paluajtshme janë të natyrës afatgjatë me likuiditet të kufizuar, por REICI ka zhvilluar një mjet likuiditeti për të lejuar investitorët të likuidojnë obligacionet e tyre në afatin kohor.

Shikoni videon:

Pse të investoni në A REI Capital Income Fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme komerciale?

Vendosja e parave tuaja për të punuar për ju është një rrugë e provuar drejt lirisë financiare. Dhe pastaj vendosja e parave tuaja për të punuar në industrinë e pasurive të paluajtshme ka një sërë përfitimesh unike.

Investimi në pasuri të paluajtshme dihet se është më i qëndrueshëm se shumë lloje të tjera investimesh veçanërisht kur investoni në një fond të pasurive të paluajtshme ku profesionistët menaxhojnë gjithçka. Sidoqoftë, shumica e njerëzve supozojnë se ju mund të hyni në pasuri të paluajtshme vetëm duke ndërtuar ose blerë prona vetë. 

A fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme është një mënyrë e provuar për të hyrë në tregun e investimeve të pasurive të paluajtshme. 

REI Capital Income LLC (REICI) - është një kompani e rregulluar nga SEC (Shihni dosjet tona të SEC) dhe kërkohet të paraqesë Financat e Audituara në SEC çdo vit. I disponueshëm publikisht për ta parë nga kushdo në botë.

Por para kësaj, le të shohim bazat.

Çfarë është Fondi i Investimit në Pasuri të Paluajtshme dhe Si Punon?

Një fond investimi në prona të paluajtshme është një koleksion fondesh nga investitorë individualë ose korporativë që synojnë investimin në pasuri të paluajtshme. Në kuptimin juridik, një fond i pasurive të paluajtshme është një njësi korporative e krijuar për të bashkuar investitorë me mendje të njëjtë. Shumicën e rasteve, Fondi amerikan i pasurive të paluajtshme komerciale investitorët fitojnë fitime përmes vlerësimit të kapitalit.

Disa përfitime nga investimi në fondet e pasurive të paluajtshme

 

#1: Diversifikimi i portofolit

Pavarësisht nëse jeni ekspert apo jo, mund të jetë sfiduese për investitorin mesatar të parashikojë ndryshimet ose rëniet e tregut në mënyrë korrekte gjatë menaxhimit të pronës gjithashtu.

Kur tregjet ndryshojnë, disa lloje të pronave të pasurive të paluajtshme mund të bëhen më të rrezikshme se të tjerët. Në krye të këtij menaxhimi, investimi në jo vetëm një, por në disa prona bëhet pothuajse i pamundur, me përjashtim të pro. Ja ku REI Capital Income Vjen me vite përvojë në drejtimin dhe rritjen e një fondi komercial të pasurive të paluajtshme.

#2: Pika e ulët e hyrjes

Në vend që të punoni derisa të kurseni para të mëdha për të blerë prona, fondi ynë komercial i pasurive të paluajtshme në SHBA do t'ju ofrojë mundësinë për të filluar investimin me kapital më të ulët dhe shumë më pak punë.

#3: Strategjia e Investimit Pasiv

Kur merren parasysh proceset e përfshira në gjetjen, inspektimin dhe verifikimin e pronave të pasurive të paluajtshme, kjo vetëm mund të jetë një punë me kohë të plotë. Me eksperiencë shumëvjeçare, REI Capital Income di se si të punojë siç duhet dhe të korrë shpërblimet duke ju ofruar një mundësi vërtet pasive me Fondin tonë të Investimeve të Pasurive të Paluajtshme Komerciale. Ne e bëjmë të gjithë punën nga fillimi në fund. Përgjegjësia juaj? Investoni, kombinoni dhe rritni pasurinë e gjeneratave si 1%.