Menaxhimi i Kapitalit REI (REICM)

INOVACIONI | STRATEGJIA | EKZEKUTIMI |    DORIVZUAR

Shpikësi dhe sponsor i:

La Reifondet e shpikura®

Ardhja e teknologjisë blockchain, infrastruktura e saj globale dhe zhvillimi i shpejtë i industrisë së rregulluar të letrave me vlerë dixhitale i ka ofruar botës të gjithë komponentët thelbësorë të nevojshëm për të ulur barrierat për hyrjen për akses të gjerë ndërkufitar në ofertat e investimeve private.

Future

Ardhja e teknologjisë blockchain, infrastruktura e saj globale dhe zhvillimi i shpejtë i industrisë së rregulluar të letrave me vlerë dixhitale i ka ofruar botës të gjithë komponentët thelbësorë të nevojshëm për të ulur barrierat për hyrjen për akses të gjerë ndërkufitar në ofertat e investimeve private.

Future

REI Capital Management po udhëheq rrugën me aplikimin inteligjent të rregulloreve dhe teknologjive të reja të letrave me vlerë të aseteve dixhitale të bazuara në blockchain dhe duke rimenduar se si të investoni më mirë në pasuritë e paluajtshme tradicionale. Ne hodhëm poshtë modelet tipike të biznesit të investimeve në pasuri të paluajtshme dhe krijuam një model të ri që shfrytëzon plotësisht fuqinë dhe premtimin e Epokës Dixhitale.

Shërbyer çdo ditë investitorëve

Misioni i REI Capital është t'u sigurojë investitorëve të përditshëm në mbarë botën akses në fuqinë gjeneruese të pasurisë së Pasurive të Paluajtshme Komerciale në SHBA.

Gjashtë vjet më parë, themeluesit tonë iu drejtua nga një mik dhe investitor i mëparshëm, i cili e pyeti: "A ka ndonjë mënyrë për të riinvestuar dividentin tim në marrëveshjet tuaja të pasurive të paluajtshme pa paguar taksa?" Kjo pyetje ishte frymëzimi për kërkimin tonë për të rishpikur investimet në pasuri të paluajtshme për investitorët në mbarë botën. Si t'i lejojmë disa investitorë të riinvestojnë kthimet e tyre pa pasoja tatimore, duke lejuar njëkohësisht disa investitorë të ruajnë shpërndarjen e tyre të parave? Gjithçka duke ruajtur një profil të arsyeshëm rreziku/kthimi?

Zgjidhja e Problemeve

Ne ishim të vendosur për të gjetur një mënyrë më të mirë, kështu që sfiduam të gjitha supozimet bazë në investimet tradicionale të pasurive të paluajtshme.

 • Pse shumica e investimeve në pasuri të paluajtshme janë fillimisht vendosje private?
 • Pse investimet tipike në pasuri të paluajtshme planifikojnë të likuidohen në 7-10 vjet?
 • Si fitojnë investitorët e bilancit të vogël akses në investimet në pasuri të paluajtshme?
 • Si krahasohen kthimet e tyre me investitorët e mëdhenj institucionalë?

Analiza jonë arriti në përfundimin se ne mund të kombinonim aspekte të ndryshme të industrisë në një lloj të ri fondi, një fond që mund të japë fuqinë e pamasë gjeneruese të pasurisë së Pasurive të Paluajtshme Komerciale të SHBA për ata që kanë vërtet nevojë për të.

Zgjidhja

Dy fonde investimi, për të gjithë Stackin e Kapitalit, që blejnë në mënyrë sinergjike aktive të Stabilizuara të Pasurive të Paluajtshme dhe riinvestojnë të gjitha flukset e parave të lira në blerjen e pronave shtesë; duke rezultuar në një rritje eksponenciale të portofolit me kalimin e kohës.

Ne i quajmë ata "The Reifondet e shpikura®"

 

 

Duke e bërë të lehtë

Konsumatorët dhe investitorët globalë preferojnë aplikacionet celulare mbi faqet e internetit për shkak të përvojës së përdoruesit, shpejtësisë, veçorive shtesë dhe përmbajtjes së besuar.

Nuk ka portale të tjera investitore të krijuara për një numër të madh investitorësh globalë me pakicë!

Pra, Ne po Ndërtojmë Tonë.

Portali ynë i thjeshtë, por i fuqishëm i investitorëve i projektuar në mënyrë intuitive ofron kënaqësinë e investitorëve.

Siguroni një komunikim të sigurt me investitorët. Thjeshtoni marrëdhëniet me investitorët duke ofruar një vend për të gjithë informacionin.

Siguroni 24/7 në përputhje, hyrjen e investitorit dhe akses në përditësimet e investimeve dhe ndjekjen e shpërndarjes.

La Rei Portali Global i Investitorëve me Pakicë

La Rei GRIP

Në REI Capital Management, ndërsa po përgatiteshim për lançimin e dy fondeve tona të pasurive të paluajtshme, zbuluam se një portal investitori që do të plotësonte të gjitha kërkesat tona nuk ekzistonte. Kjo për shkak se nuk ka fonde investimi të krijuara për të arritur një grup ndërkombëtar investitorësh çdo ditë me bilanc të vogël. Në SHBA, SEC i ka përcaktuar këta investitorë si investitorë "të paakredituar".

REI Capital Management u themelua me qëllim që t'u shërbejë çdo ditë investitorëve nga e gjithë bota, ndaj u bë e nevojshme të vazhdonim të inovoni dhe të bëheshim gjithashtu një kompani FinTech.

Investitor On-Boarding

Ka shumë ofrues të shërbimeve të hyrjes së investitorëve në dispozicion për të zgjedhur nga Sponsorët e SHBA. Megjithatë, asnjë nuk mund të ofrojë hyrje të përputhshme, me një seancë, për investitorët ndërkombëtarë me pakicë për të përfshirë transferta pagesash të lira në kohë reale.

Portali ynë Global i Investitorëve me Pakicë (GRIP) përmban:

 • Një kanal i sigurt shitjesh i moderuar. Me materiale edukative, mbështetje zanore, mbështetje chat.
 • Qasje në qarkoret dhe informacionin aktual të Ofertës
 • Mblidhni informacionin e kërkuar për investitorët globalë
 • Integruar një proces të automatizuar Global KYC/AML me shërbimin teknikisht më të avancuar në industri. Verifikimi global i identitetit brenda 90 sekondave.
 • Dorëzimi dhe nënshkrimi dhe ruajtja e automatizuar e dokumenteve të abonimit. Të gjitha brenda aplikacionit tonë, nuk kërkohet email.
 • Investitori zgjedh një mënyrë pagese globale nga një listë e shifrave të pagesave të disponueshme për ta në vendin e tyre. Të gjitha të integruara brenda aplikacionit tonë.
 • Metodat e pagesës përfshijnë: ACH – SHBA; ACH-SEPA; Kartat Globale të Kreditit dhe Kartat e Debitit; Plaid; Google Pay; Apple Pay; PayPal; Monedha kripto e konvertuar në $USDC; dhe Transferta me Tela.
 • Kur pagesa të merret dhe pranohet, njoftoni Investitorin se investimi i tyre ka përfunduar.
 • I gjithë procesi mund të zgjasë nga 5 deri në 7 minuta.

Komunikimi me Investitorët

Njerëzit në pjesë të ndryshme të botës komunikojnë në mënyra shumë të ndryshme. Në SHBA standardi është të komunikosh me email dhe telefon. Njerëzit kudo janë të mbingarkuar nga kutitë hyrëse të postës elektronike të tejmbushura dhe komunikimi humbet në turmë.

Tarifat e thirrjeve ndërkombëtare janë ndaluese dhe jo praktike. Mjetet kryesore të komunikimit në pjesë të tjera të botës ndryshojnë. Disa përdorin Facebook, Skype, Lime, Instagram, Twitter, telegram, WhatsApp, etj. Problemi është se të gjitha këto janë të infektuara me SPAM dhe mashtrime. E vetmja gjë e përbashkët e të gjithëve është përdorimi i telefonave celularë dhe aplikacioneve. Sondazhet e fundit kanë treguar se shumica e njerëzve në mbarë botën preferojnë përdorimin e aplikacioneve për blerje nga shitësit komercialë, bankingun personal dhe Investimin. (dmth robinhood.com dhe public.com)

Ne kemi ndërtuar në Platformën tonë të Investitorëve një server komunikimi të sigurt (kriptimi i shkallës ushtarake) me aplikacione celulare. I cili përfshin sistemin e bisedës së mesazheve direkte një-me-një dhe një-me-shumë, thirrjet me zë mbi IP dhe thirrjet video.

Pasi të inkurajojmë një investitor potencial të instalojë (nëpërmjet marketingut dhe publicitetit) aplikacionin tonë celular, ne do të kemi krijuar një linjë komunikimi të drejtpërdrejtë, të besuar, pa spam, në kohë reale, ndërmjet një "kompanie të vërtetë" dhe një "personi të vërtetë" kudo në Bota.

Një zgjidhje e Tavolinës së Thirrjeve për Marrëdhëniet me Investitorët që mund të arrijë në kohë reale me qindra e mijëra investitorë potencialë dhe aktualë është thelbësore për të ndjekur me sukses dhe për t'u lidhur me investitorët. Nuk ka asgjë si prekja personale e një mesazhi në kohë dhe një telefonate dhe biseda me një person të vërtetë. Thirrjet dhe videotelefonatat janë ende metoda më e suksesshme për t'u lidhur dhe për të edukuar investitorët për të arritur rezultate më të mira.

Ky është një mjet kritik për marrëdhënie të suksesshme me investitorët dhe menaxhimin e një tavoline telefonike për një bazë globale investitorësh.

 

FINTECH

Ne filluam si një firmë e pastër private investimi në pasuri të paluajtshme me një mision të guximshëm dhe revolucionar. Për të lejuar investitorët globalë me pakicë të investojnë në fondet tona, pa probleme nga fillimi në fund brenda një sesioni të vetëm 5 minutash, portalit i duhej të integronte teknologjinë financiare "fintech" të disa kompanive të licencuara të transferimit të parave nga e gjithë bota.

Ne po integrojmë procesorë ndërkombëtarë të kartave të kreditit, një kompani dixhitale të transferimit të parave (Rrethi: $USDC) për të dërguar dhe marrë shuma relativisht të vogla parash ndërkombëtarisht, të gjitha të shprehura në monedhën amerikane, me efikasitet dhe me kosto të ulët ose pa kosto.

Investitori do të shohë një listë opsionesh se si duan të financojnë investimin e tyre. Lista do të tregojë të gjitha opsionet e disponueshme për vendin e tyre dhe monedhën fiat. Secili opsion do të detajojë çdo dhe të gjitha kostot e transaksionit që lidhen me zgjedhjen, kështu që çdo investitor mund të marrë një vendim të informuar.

Ne do të vazhdojmë të shtojmë partnerë të rinj dhe shtesë pagesash, për të arritur më shumë investitorë në çdo cep të botës.

RegTech

Teknologji për të ruajtur automatikisht pajtueshmërinë rregullatore.

Industria e investimeve në të gjitha format e saj të ndryshme është një fushë e minuar virtuale e rregulloreve qeveritare dhe çdo shkelje, me vetëdije ose pa vetëdije, mund të rrezikojë fondet e pasurive të paluajtshme dhe të ndikojë tek investitorët e saj.

Për të siguruar përputhjen totale me të gjitha rregulloret, Portali REI po automatizon dhe programon përputhshmërinë në çdo aspekt të In-Boarding Investitor, KYC/AML, Menaxhimi i Investitorëve, Komunikimet, Pagesat dhe Raportimi.

PropTech

Teknologjia e Pronës

Portali REI do të integrohet me kompaninë profesionale të administrimit të pronave që ne zgjedhim për të menaxhuar asetet fizike, për të mbledhur qiranë dhe për të paguar faturat. Të dhënat nga softueri i menaxhimit të pronës do të futen drejtpërdrejt në serverin e kontabilitetit të nivelit të ndërmarrjes REI.

Më pas, ne do të jemi në gjendje t'u ofrojmë investitorëve tanë një vështrim në kohë reale mbi asetet e pasurive të paluajtshme që zotërojmë dhe performancën financiare të Fondeve, së bashku me përditësimin tremujor të vlerës së aktiveve neto për aksion të aksioneve për REI Capital Growth.

Partnerët e besuar

Logoja e Ndërtuesve të Bizit në internet