Cili është përkufizimi i Ofertës së Tokenit të Sigurisë (STO)?

STO qëndron për Ofrimi i Tokenës së Sigurisë. Një ofertë e shenjës së sigurisë është çdo pasuri ose siguri që është dixhitalizuar në bllokun, një përfaqësim dixhital i një "sigurie" siç përcaktohet nga SEC amerikan (Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit). Një shenjë përfaqëson një të drejtë për pronësinë e aseteve të emetuesit, kapitalit ose sigurimit të borxhit.

Si funksionon një ofertë sigurie (STO) që ofron

Një ofertë e shenjave të sigurisë funksionon duke krijuar një përfaqësim dixhital të një aktivi në blockchain. Dhënia e kësaj vlere botërore fizike "përfaqësimi dixhital" ose "token" pasi një aset në botën reale e mbështet atë. Për shembull, përdorimi i pasurive të patundshme komerciale të SH.B.A.-së si një aset për të dixhitalizuar më pas si një siguri. Tani mund t'i përdorni këto argumente për financimin e turmës, si dhe t'i tregtoni ato ndërkombëtarisht. Njerëzit e kuptuan herët që qëllimi i të gjithë ndërmjetësve të licencuar nga SEC dhe FINRA brenda industrisë ishte të zbatonin rregullat e transaksionit. Tani rolet e tyre mund të zëvendësohen me teknologji blockchain duke kursyer kohë dhe para si në fond ashtu edhe në investitor. Undshtë e pamohueshme që teknologjia themelore e "blockchain" është revolucionare.

Tani kur kombinoni platformat e financimit të turmës me teknologjinë inovative të kontratës në blockchain, ju keni potencialin për të mbledhur shuma të pakufizuara parash në të gjithë botën dhe të mbeteni 100% në përputhje me rregullat e SEC.

Përfitimet e një oferte të shenjës së sigurisë STO 

. Të sigurta 

Duke qenë se VASh-të mbështeten nga asete të prekshme në blockchain duke siguruar vlerën e vërtetë të shenjës tuaj të sigurisë. Një STO siguron certifikimin SEC, si dhe sigurinë e teknologjisë blockchain. Një STO është plotësisht transparent, por i siguruar nga teknologjia blockchain.

. Likuiditeti më efikas

Përfitimi kryesor i tokenizimit të letrave me vlerë private [vendosje] tradicionale është përmirësimi i likuiditetit të investitorëve. Ndërsa mund të duhen edhe disa vjet para se likuiditeti të jetë i ngjashëm me atë të tregjeve publike, nuk është çështje nëse, por kur.

. Tregtimi ndërkombëtar 

Një përfitim tjetër i tokenizimit është lehtësimi i transaksioneve të lehta ndërkufitare. Investorsshtë e vështirë për investitorët e vegjël globalë të marrin pjesë në tregjet publike të SHBA dhe e pamundur të marrin pjesë në tregjet private. STO bën të mundur pjesëmarrjen e investitorëve në të gjithë botën.

. Çertifikuar nga SEC

STO është certifikuar nga SEC, duke i dhënë asaj aftësinë për të qenë një siguri e tregtuar legalisht pothuajse kudo. Gjithashtu, të qenit i aprovuar nga KSHZ rrit sigurinë dhe mbrojtjen e investimit tuaj.

Oferta e Shenjave të Sigurisë (STO) vs Oferta Fillestare e Monedhave (ICO)

Ekziston një ndryshim i madh midis një Sigurimi të Token Offering (STO) dhe një Origjinale Monedhe Ofrimi (ICO). Ofertat e shenjave të sigurisë kërkojnë shumë më shumë punë me agjentët e pajtueshmërisë siç është SEC. Në të kundërt, çdokush mund të marrë pjesë në një ICO me pak ose aspak rregullim në shumicën e rasteve. Shumica e menaxherëve të pasurisë dhe investitorëve në të gjithë botën ende nuk e kuptojnë se e vetmja gjë e përbashkët midis STO dhe ICO është teknologjia themelore e bllokimit. Ky është një dallim i rëndësishëm që duhet të bëhet pasi ata janë njerëzit që do të përcaktojnë të ardhmen e VASH. 

 

Platforma më e mirë për ofertën e shenjave të sigurisë (STO)

 

 REI Capital Growth tani po ofron Shenjën e vet të Sigurisë të mbështetur nga Pasuri të Patundshme Tregtare të Shteteve të Bashkuara. Ne jemi duke punuar me një nga agjentët më të mirë të transferimit dixhital për të bërë të mundur ofertën tonë të shenjës së sigurisë. Vertalo është një nga platformat më të mira për menaxhimin e pasurive dixhitale për tu partnerizuar. Ne kemi punuar së bashku për të sjellë fuqinë gjeneruese të pasurisë të pasurive të patundshme komerciale amerikane në platformën tonë të shenjave të sigurisë për investitorët tanë global. 

 "Financimi i hapur"Dhe"tZERO”Janë dy platforma të tjera STO që tashmë janë shkëmbime të miratuara nga SEC nga STO në SH.B.A. Këto shkëmbime, ndër të tjera në të gjithë botën, po ofrojnë një treg për të blerë, shitur dhe tregtuar STO.

 

 

Si të investoni në ofertat e suksesshme të sigurimit të shenjave (STO) 

 Për të investuar në STO, së pari duhet të gjeni një investim të përshtatshëm për portofolin tuaj dhe të hulumtoni këtë pasuri. Për shembull, REICG ofron një Ofertë të Sigurisë së Token mbështetur nga Pasuritë e Patundshme Tregtare të SHBA. Në këtë rast, ju do të hulumtoni REI Capital Growth dhe mësoni më thellë në lidhje me fondin tonë të pasurive të patundshme komerciale. Atëherë do të ndiqnit procesin tonë të regjistrimit në seksionin investo tani të faqes në internet. 

 

Asshtë aq e lehtë sa të gjesh një STO për të investuar, pastaj të regjistrohesh në platformë dhe të verifikosh identitetin tënd. Më në fund, filloni të rritni portofolin tuaj të STO!

Kontakt ne Sot për të kërkuar Shenjën Tonë të Sigurisë që Ofron Letër të Bardhë!

 

 

 

Share Kjo