Menaxhimi i Kapitalit REI publikon deklaratën e ndikimit social

Pabarazia Globale e Pasurisë

Hendeku i pasurisë është një problem social i dëmshëm që kërkon shumë zgjidhje të ndryshme; the Reinvented Funds janë përpjekja jonë për të bërë atë që mundemi. Ndërsa bota fillon të dalë nga pandemia globale, është bërë e qartë se individët me vlerë neto ultra të lartë në botë janë bërë vetëm më të pasur. Ata e kanë arritur këtë përmes një sërë strategjish financiare, por kryesisht ndër to është pronësia e kapitalit. Pronësia e kapitalit u jep individëve mundësinë për të grumbulluar pasuri pa paguar menjëherë tatimin mbi rritjen.

Kjo shtyrje e taksave është ajo që ne po u ofrojmë investitorëve të përditshëm anembanë botës: mundësinë për të rritur pasurinë e tyre duke përdorur të njëjtat mjete që përdorin familjet më të pasura në botë. Ne besojmë se të gjitha familjet duhet të kenë aftësinë për të përfituar nga rritja komplekse e siguruar nga një aset financiar themelor.

Sipas Raporti Global i Pasurisë Credit Suisse, 1 përqindëshi më i pasur në botë, ata me më shumë se 1 milion dollarë pasuri, zotërojnë 43.4 përqind të pasurisë botërore. Të dhënat e tyre tregojnë gjithashtu se të rriturit me më pak se 10,000 dollarë pasuri përbëjnë 53.6 për qind të popullsisë së botës, por mbajnë vetëm 1.4 për qind të pasurisë globale. Individët që zotërojnë asete mbi 100,000 dollarë përbëjnë 12.4 përqind të popullsisë globale, por zotërojnë 83.9 përqind të pasurisë globale. Credit Suisse e përkufizon "pasurinë" si vlerën e aseteve financiare të një familjeje plus asetet reale (kryesisht banesat), minus borxhet e tyre

Drejtori i Përgjithshëm i REI Capital tha:

“Çdo shpërblim që një person fiton në jetë, financiar dhe jo financiar, vjen nga njerëzit e tjerë. Ndërsa rritemi, shpërblimet më pasuruese janë shpërblimet jofinanciare. Kënaqësia që ndjen kur e di se ke pasur një ndikim pozitiv në jetën e dikujt.”

“Thuhet se suksesi dhe lumturia e një personi në jetë matet vërtet nga sa mirë jeni Su shërbej njerëzve të tjerë with honesty and excellence in whatever you do. “We believe that there is no better Ndikimi social  se sa për të ndihmuar sa më shumë njerëz të jetë e mundur për të hyrë në rrugën e lirisë financiare. Duke u ofruar njerëzve punëtorë nga çdo sferë e jetës anembanë globit, akses në investime cilësore institucionale, pa barriera dhe shuma të ulëta të hyrjes në dollarë. Investimet bazë - që janë të qëndrueshme, të sigurta dhe konservatore. Ky është vizioni që më shtyn”

“Tani kushdo do të jetë në gjendje të investojë dhe të rrisë pasurinë e tij dhe të ndryshojë pozitivisht të ardhmen për familjen e tij.  Pa marrë parasysh pikënisjen e tyre!”

REI Capital Growth: Do t'i shërbejë rritjes afatgjatë të njerëzve dhe nevojave për pension!

DHE

REI Capital Income: Do t'u shërbejë nevojave afatgjatë të njerëzve për të ardhura pasive!