Filloi Fondi i pasurive të patundshme tregtare me rritje të lartë

Publikuar: 15 Prill 2020

Filloi Fondi i pasurive të patundshme tregtare me rritje të lartë

Tokenizimi i pasurive të paluajtshme tregtare

Tokenizimi i pasurive të paluajtshme tregtare

REI Capital Growth ka nisur një strategji investimi në pasuri të paluajtshme ku investitorët globalë mund të marrin pjesë në përdorimin e pasurive të paluajtshme komerciale në SHBA ofertat e shenjave të sigurisë.

kjo Kompania e investimeve në pasuri të paluajtshme synon të ndërtojë një portofol të larmishëm të qendrave tregtare me cilësi të lartë, Klasa "A", me shumë qiramarrje të vendosura strategjikisht brenda qendrave kryesore të shitjes me pakicë të tregjeve sekondare; tregjet që përfitojnë nga aksesi dhe afërsia me transportin, demografia e pasur dhe tregjet e forta të punësimit.

Kjo histori u pasqyrua edhe në botime të tjera.

Nga Qendra Jonë e Mësimit

Share Kjo