Bashkohu Tona Buletinet

Cili është përkufizimi i Ofertës së Tokenit të Sigurisë (STO)?

STO do të thotë Oferta Token e Sigurisë. Një ofertë token sigurie është çdo aktiv ose siguri që është dixhitalizuar në blockchain, një përfaqësim dixhital token i një "sigurie" siç përcaktohet nga SEC e SHBA (Komisioni i Vlerave dhe Shkëmbimeve). Një shenjë përfaqëson një të drejtë për pronësi të aktivit, kapitalit ose letrave me vlerë të borxhit të emetuesit.

Si funksionon një ofertë sigurie (STO) që ofron

Një ofertë e shenjave të sigurisë funksionon duke krijuar një përfaqësim dixhital të një aktivi në blockchain. Dhënia e kësaj vlere botërore fizike "përfaqësimi dixhital" ose "token" pasi një aset në botën reale e mbështet atë. Për shembull, përdorimi i pasurive të patundshme komerciale të SH.B.A.-së si një aset për të dixhitalizuar më pas si një siguri. Tani mund t'i përdorni këto argumente për financimin e turmës, si dhe t'i tregtoni ato ndërkombëtarisht. Njerëzit e kuptuan herët që qëllimi i të gjithë ndërmjetësve të licencuar nga SEC dhe FINRA brenda industrisë ishte të zbatonin rregullat e transaksionit. Tani rolet e tyre mund të zëvendësohen me teknologji blockchain duke kursyer kohë dhe para si në fond ashtu edhe në investitor. Undshtë e pamohueshme që teknologjia themelore e "blockchain" është revolucionare.

Tani kur kombinoni platformat e financimit të turmës me teknologjinë inovative të kontratës në blockchain, ju keni potencialin për të mbledhur shuma të pakufizuara parash në të gjithë botën dhe të mbeteni 100% në përputhje me rregullat e SEC.

Përfitimet e një oferte të shenjës së sigurisë STO

Siguroj 

Duke qenë se VASh-të mbështeten nga asete të prekshme në blockchain duke siguruar vlerën e vërtetë të shenjës tuaj të sigurisë. Një STO siguron certifikimin SEC, si dhe sigurinë e teknologjisë blockchain. Një STO është plotësisht transparent, por i siguruar nga teknologjia blockchain.

Likuiditet më efikas

Përfitimi kryesor i tokenizimit të letrave me vlerë private [vendosje] tradicionale është përmirësimi i likuiditetit të investitorëve. Ndërsa mund të duhen edhe disa vjet para se likuiditeti të jetë i ngjashëm me atë të tregjeve publike, nuk është çështje nëse, por kur.

Tregtimi ndërkombëtar 

Një përfitim tjetër i tokenizimit është lehtësimi i transaksioneve të lehta ndërkufitare. Investorsshtë e vështirë për investitorët e vegjël globalë të marrin pjesë në tregjet publike të SHBA dhe e pamundur të marrin pjesë në tregjet private. STO bën të mundur pjesëmarrjen e investitorëve në të gjithë botën.

Oferta e Shenjave të Sigurisë (STO) vs Oferta Fillestare e Monedhave (ICO)

Ekziston një ndryshim i madh midis një Sigurimi të Token Offering (STO) dhe një Origjinale Monedhe Ofrimi (ICO). Ofertat e shenjave të sigurisë kërkojnë shumë më shumë punë me agjentët e pajtueshmërisë siç është SEC. Në të kundërt, çdokush mund të marrë pjesë në një ICO me pak ose aspak rregullim në shumicën e rasteve. Shumica e menaxherëve të pasurisë dhe investitorëve në të gjithë botën ende nuk e kuptojnë se e vetmja gjë e përbashkët midis STO dhe ICO është teknologjia themelore e bllokimit. Ky është një dallim i rëndësishëm që duhet të bëhet pasi ata janë njerëzit që do të përcaktojnë të ardhmen e VASH. 

Kontakt ne sot për të kërkuar Librin e Bardhë të Ofertës Tonë!

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për buletinin tonë për strategjitë e investimit në pasuri të paluajtshme dhe tendencat e tregut.