Misioni i REI Capital:

Për të lejuar një person mesatar të investojë në pasuri të paluajtshme dhe të rrisë pasurinë e tij, si familjet më të pasura në botë

  • Pa rreziqe dhe detyrime personale
  • Pa kërkesat e kohës personale
  • Pa rreziqe tregu apo bankare
  • Me një tarifë shumë të ulët hyrjeje

Me një program të krijuar për një numër të madh investitorësh të vegjël, për të mundësuar likuiditet të fortë, me tregtinë ndërkufitare pa fërkime

 

Ne fjalë për fjalë rishpikëm pasuritë e paluajtshme

Jemi sërish në një periudhë revolucionare në industrinë e financave.

Teknologjia Blockchain siguron zgjidhje pothuajse të menjëhershme, një libër dixhital të pandryshueshëm dhe qasje globale në mundësi investimi të shkallës institucionale! Letrat me vlerë dixhitalë ose VSh-të janë plotësisht të regjistruara dhe të rregulluara me vlerë që regjistrojnë librin kryesor të pronësisë në teknologjinë e bllokimit. Tani investitorët e përditshëm mund të hyjnë në klubin e mëparshëm ekskluziv të investimeve institucionale private.

REICM përdor Blockchain për tre arsye kryesore:

W

Qasja / Siguria Globale - Hyni në investimet tuaja nga kudo në botë me besim.

W

Kosto më të ulëta - Le të heqim ndërmjetësuesit e Wall Street që duan shkurtimin e investimeve tona.

W

Likuiditeti i pasurive të paluajtshme - Fitoni kthimet tuaja pa pritur që pronat të shiten.

Si REICG mund të gjenerojë rritje eksponenciale të vlerës së aksioneve: E palidhur me ndryshimin e vlerave të pasurive të paluajtshme!

Ju investoni në Fondin

Fondi investon në Patundshmëri

Patundshmëritë gjenerojnë rrjedhën e parave të gatshme

Cash Flow blen më shumë Pasuri të paluajtshme

Kapitali juaj rritet edhe kur vlerat e pronës janë të sheshta

Ju investoni në Fondin

Fondi investon në Patundshmëri

Patundshmëritë gjenerojnë rrjedhën e parave të gatshme

Cash Flow blen më shumë Pasuri të paluajtshme

Kapitali juaj rritet edhe kur vlerat e pronës janë të sheshta