REICG - REAL MENTAN DENING ESTATE REAL

Perumahan Disusun

Cara Anyar pikeun Investasi Perumahan Komérsial AS (CRE)
Strategi Tumuwuh Istilah Lama

Dua Penawaran Token Kaamanan Perumahan (STO)
Diamankeun ku Perumahan Komérsial AS

1 - Equity STO pikeun Pertumbuhan
2 - Hutang STO pikeun Pendapatan

Kauntungan tina Penawaran Token Kaamanan (STO)

Naon aya STO atanapi DSO?

Éta akronim pikeun "Ngalamar Token Kaamanan" sareng "Ngalamar Kaamanan Digital." Hiji STO mangrupikeun "panawaran kaamanan" anu parantos ditandaan. DSO mangrupikeun "panawaran kaamanan" anu parantos didigitalkeun. Duanana hartosna hartosna sami, anu mangrupikeun perwakilan digital tina "kaamanan" sapertos anu ditetepkeun ku AS SEC (Securities and Exchange Commission). Hiji STO BISA tukeur digital! Itungan digital henteu didukung ku "aset" nyata. A Real Estate STO mangrupikeun kaamanan anu dikaluarkeun ku aset "REAL".

Kauntungan Ngagali Kaamanan a

Manfaat utama pikeun nyirian sekuritas [panempatan] tradisional tradisional nyaéta pikeun ngaronjatkeun liquidity investor. Sanaos peryogi sababaraha taun deui sateuacan kecairan mirip kana pasar umum, éta sanés janten sual naha, tapi iraha. Manfaat liyane tina tokenisasi nyaéta pikeun mempermudah transaksi wates silang anu gampang. Malahan ayeuna, sesah pikeun investor leutik global milu dina pasar umum Amérika Serikat sareng mustahil pikeun milu dina pasar swasta.

Manfaat anu sanésna nyaéta kaamanan-cyber sareng transparansi anu diprogram kana masing-masing porsi STO. Anjeun kapamilikan mangpaat tina "kaamanan" anu dikaluarkeun teu tiasa disusut, leungit atanapi dicolong.

Diadegkeun ku Perpisénsi Real Estate

" The visionaries blockchain parantos nyarios ti mimiti yén téknologi ieu bakal ngaktifkeun "demokratisasi perumahan komersial AS" jeung éta bakal. Tapi supaya ieu janten kanyataan, kedah aya sababaraha visi real estate sareng pamahaman anu holistik ti sadayana ékosistem, anu tiasa napigasi kompleks pangaturanana sareng ngadamel penawaran produk terstruktur leres pikeun investor anyar, anu saleresna bakal manfaatkeun tina nilai ditambahkeun hiji STO. Seueur dina cara anu sami perkawis struktur REIT taun 1960, kanggo pertama kalina ngiringan investor leutik pikeun investasi perumahan komersial.

ALAN BLAIR, REI CAPITAL GROWTH FOUNDER

Nilai Nilik Equity salawasna munggah!

Profesional Perumahan Komérsial ngaramalkeun yén nilai perumahan komérsial bakal tetep datar atanapi langkung handap pikeun masa depan anu dahsyat.

- Nanging -

Saham Equity REICG bakal ningkatkeun nilai dina lingkungan harga anu datar sareng turun. Kusabab pertumbuhan nilai saham henteu gumantung kana kanaékan pangajen na harta barang individu.

REICG Nilai Equity Share dumasar kana Niley Asset Nilai (NAV) tina sakabéh portopolio sipat; sareng portopolio pasipatan bakal nguap di nalika urang kéngingkeun sipat tambahan unggal taun! Tingali kami Model Bisnis Equity sareng pidéo...

Éta hiji kapastian matematika…

Éditas tanpa Volatility

Sacara tradisional, masarakat ngadamel investasi perumahan komersial, boh masarakat sareng swasta, pikeun panghasilan tetep pasif. Sacara umum kelas "A" perumahan sareng lapak kiridit bakal masihan aliran aliran kas anu dipercaya dina waktosna.

Nepi ka ayeuna, ngan ukur pasar umum tiasa nawiskeun modal realitas investor, dina bentuk REITs anu didagang sacara umum.

- Nanging -

Kusabab REITs didagang sacara umum kedah, "mark-to-market", pangajen saham bakal turun unggal dinten kalayan parobahan suku bunga, faktor geo-politik, dagang laju sareng sentimen investor. Hasil dina harga saham anu gampang, sanajan nilai dasar perumahan ukur robih laun tina waktosna.

Struktur perusahaan REICG dirancang salaku "Dana Interval" dibungkus "Vehicle Modal Permanén" (PCV) anu ku artina hartosna nilai saham ekuiti didasarkeun kana Net Asset Value (NAV) tina sadaya portopolio sipat; ogé ku definisi bakal aya program panebusan saham kanggo mundur ngagaleuh saham saham tina nilai NAV. Nilai NAV anu diterbitkeun sacara umum dina program kapastian panebusan bakal masihan pedoman harga sareng stabilitas pikeun perdagangan sekundér dina jumlah séntral STO di sakumna dunya.

Salajengna, kanyataan yén struktur perusahaan ogé Perumahan Modal permanén hartosna yén REICG bakal salawasna gaduh artos kanggo ngagaleuh saham deui, anu naékkeun sésana tina saham saham anu luar biasa.

Éta hiji kapastian matematika…

Peryogikeun Pendapatan ... Janten Lender urang

Nalika jalma mendakan artos di bank, bank mayar aranjeunna sakedik atanapi henteu dipikaresep kana artosna. Bank éta teras bakal nyandak artos ka pendeposit sareng nginjeumkeun ka jalma sanés salaku gadai janji pikeun meunangkeun perumahan. Bank henteu mayar anjeun nanaon sareng aranjeunna earn 2.5% +/- pikeun hakna nambutkeun artos anjeun.

- Kumaha ngeunaan Pinjaman Crowd pikeun Pendapatan -

REI Capital Growth (REICG) parantos nyiptakeun cara anu anyar pikeun "ny Kojol" deui sareng ngagantian Hutang Hipotik tradisional pikeun Dana Perumahan Komérsial AS.

Kalayan STO Hutang ieu, REICG tiasa nganteurkeun 4.00% panghasilan bunga ka para investor ti sakumna dunya.

Cara anyar ieu dumasar kana gabungan "Bon Tarumanagara" sareng "Fasilitas Kredit Harta Tanah" anu kacatet dina blokchain salaku "Pangiriman Token Kaamanan" (STO).

Beungkeut ieu moal bakal gaduh "Rating Kredit" sapertos anu biasana pikeun beungkeut anu diperdagangkan di pasar umum.

- Nanging -

Bank henteu kéngingkeun "Peringkat Kredit" supados nginjeumkeun hipotip. Aranjeunna taat ka "Standar Pengarang" pikeun nangtukeun résiko pakait sareng unggal injeuman.

Beungkeut REICG bakal gaduh "standar panulis" ditulis dina perjanjian beungkeutan. Perjanjian beungkeut ieu langkung ketat lajeng standar pengunderaitan bank khas.

REICG bakal ngagaduhan unggal transaksi transaksi akuisisi, diaudit ku auditor bebas, dina waktos 3 atanapi 4 sasih pos akuisisi, pikeun pariksa yén sadaya perjangjian anu dipasihkeun. Hasil tina unggal Inok transaksi bakal tiasa sayogi pikeun anu nangkep beungkeut.

Perhatosan Investor Bukan-AS: STO Utang kami dirarancang khusus pikeun tiasa ngadamel pamayaran kapentingan ka para investor kaluar sisi AS tanpa syarat normal 30% nyegah pajeg !! Punten tingali kami Modél Usaha Hutang sareng video...

Dupi Dana ieu kolam renang Buta?

Jawaban pondok nyaéta: Sumuhun. Ku hartosna, kolam renang buta nyaéta nalika investor henteu terang, sateuacan ngadamel investasi, persis naon waé sipatna investasi. Nyaho sateuacanna disarankan nalika investasi dina dana harta tunggal, kalayan strategi ningkatkeun nilai éta properti dina waktos 3 ka 5 taun. Janten anjeun tiasa nangtoskeun pikeun anjeun sorangan, upami harta sareng "nilai-tambihan" strategi kamungkinan sukses, sareng upami résiko sia manpaat poténsial.

- Nanging -

Dana ieu sareng struktur perusahaan didamel tina taneuh kaluhur, pikeun ngirangan résiko dina unggal tingkatan. Nalika anjeun ningalian "Krésipikasi akuisisi" anjeun bakal aya bewara yén kami hoyong mésér sipat anu parantos suksés. Dina industri perumahan, aranjeunna disebut "stabilized" sipat. Di handap ieu mangrupakeun pasipatan anu pamekar sareng investorna nyandak sadayana résiko, sareng parantos narik sareng ngajakan harta ka sadaya panyewa anu pangsaéna. Aranjeunna parantos meunang, sareng ayeuna aranjeunna hoyong ngajual sareng nyandak kauntungan.

Tina sudut pandang urang, urang ngan ukur hoyong gaduh bumi anu tos suksés, stabilisasi, kontan perumahan tunai. Kusabab urang tiasa maca sadayana ngajakan sareng ngira-ngira pantesna kiridit unggal panyewa sareng bisnisna, tingali lokasi sareng demografi sadayana daérah, sateuacan urang ngagaleuh. Urang tiasa ngawatesan résiko urang ku kajelasan langkung tebih ti anu gaduh sateuacan, nalika éta kosong.

Punten tingali kami "Strategi investasi CRE"Halaman sareng acuan pikeun" Gap "sipat. Nalika padagang ngagaduhan bumi anu tiasa dijual dina jarak harga $ 5M ka $ 25M. Hal kahiji anu penjual hoyong terang nalika anjeunna nampi tawaran kanggo mésér nyaéta: "Saha Anu ngagaleuh sareng kumaha kuring terang anjeunna gaduh artos sareng kamampuan nutup?" Sellers henteu hoyong dikonci dina kontrak jual kanggo 90 dinten teras teras ngamimitian ngamimitian deui, upami mésér henteu tiasa nutup.

Teu mungkin pikeun ngumpulkeun equity pikeun sipat ukuran éta, hiji sipat sakaligus, sadayana dina jandela 90 dinten, badé badékeun badé pikeun harga anu pangsaéna sareng anu parantos yakin yén anjeun tiasa nutup. Urang terang ieu kusabab éta persis naon anu ku urang, pikeun sipat harga anu langkung alit, salami 10 taun ka tukang. Tingali urang "Lagu Rekam"Halaman sareng kami"Contoh Sipat"Kaca.

Kami ogé diajar dina sababaraha taun yén dana harta tunggal langkung picilakaeun ti dana multi properti. Janten…

- Dana ieu Kedah janten Kolam Buta -

We kudu ngagaduhan equity di bank sareng hutang aman, supados langkung saé "Gap" pangsaéna dina harga anu pangsaéna.

Kami parantos mendakan, ngavaluasi, nganalisa, sareng kéngingkeun jenis ieu hak milik pikeun klien mandiri sareng pikeun RI REI Equity Partners dana tunggal, salami 10 taun.

Kumaha cara COVID-19 mangaruhan Dana ieu?

Dana ieu sareng struktur perusahaan didamel tina taneuh kaluhur, pikeun ngirangan résiko dina unggal tingkatan. Henteu yén saha waé anu tiasa parantos diantisipasi acara Hideung Swan, yén kami ayeuna parantos ngalaman.

- Nanging -

Dumasar kana pangalaman ayeuna urang, kalayan 9 sipat dina manajemén. Dana REICG bakal langkung adil!

Sipat ayeuna dina handapeun manajemén sadayana terstruktur sareng modél bisnis tradisional. Dana harta tunggal, terstruktur pikeun nawiskeun dividen sareng dipayunkeun sareng Bank Hutang.

Krisis COVID-19 (Corona) parantos nempatkeun nagara éta dina posisi anu teu kantos kantos sateuacana. Tujuan utama urang nyaéta ngabantosan lapak ritel kami dina usaha pikeun ngajagaan kasehatan para karyawan, para nasabah sareng populasi AS sacara umum. Kami ayeuna parantos ngahontal titik anu ditutup kalayan ditutupna sakola, kantor pamaréntah sareng bisnis, kalebet seueur toko tenant kami ogé nyirorot lalulintas suku di toko-toko anu tetep kabuka.

Panyewa ngahubungi kami nyuhunkeun sareng dina sababaraha kasus anu nungtut kami nyayogikeun konsési nyéwa, nalika aranjeunna kapaksa samentawis dipencét ku pamaréntah. Anu kaharti ..

Tina sudut pandang kami mangrupikeun kaputusan anu gampang. Supaya ngajaga nilai aset real estate urang atas nama urang investor sareng tukang nambutkeun, urang kedah aya dina posisi pikeun ngijinkeun padewa urang tetep dina bisnis, ku kituna nalika urang salaku nagara kaluar tina sisi sanés krisis ieu. sakumna lapak urang bakal tiasa ngetren deui ékonomi hiji deui.

Nanging, urang ayeuna henteu tiasa nyandak kaputusan waé nyalira tanpa nampi ijin sareng konsesi ti bank, pikeun ngagantungkeun pembayaran hipotik salami krisis atanapi prakiraan résiko. Kami yakin yén bank bakal damel, tapi henteu kaputusan kami ..

Dina kaayaan model REICG, éta bakal kaputusan urang. Pernah janten résiko prakiraan. Nilai moal nyirorot sacara dramatis wengi, kusabab nilai NAV henteu robih sapeuting.

Dina acara urang kedah nolak ngagantungkeun pamayaran faedah ka Panyekel kami, pamayaran anu sono bakal otomatis ditambah kana kasaimbangan prinsip anu utang sareng pemangkin beusi teras bakal kéngingkeun bunga anu langkung luhur sakali deui ékonomi ngamimitian deui.

Meunang, meunang, meunang ...

Iraha & Dimana?

- Iraha -

Kami ngarepkeun gaduh Memorandum Nempatkeun Pribadi (PPM) anu diperyogikeun, sareng sadaya "Label bodas" téknologi dana dana riungan dina sababaraha waktos dina bulan Nopémber 2020.

- Dimana -

Katuhu!

Moal aya anu an "Investasi Ayeuna" kancing di luhur halaman wéb ieu. Sakali diklik, jandela bakal muka sareng nyandak anjeun ngalangkungan prosés investasi, léngkah-léngkah, total patuh peraturan SEC. Katuhu ngaluarkeun dana anjeun sareng nampi Token Kaamanan anjeun.

Mangga unduh kami White Paper sareng langganan NewsLetter kami atanapi kéngingkeun daptar reservasi anu henteu kawajiban kami. Kami bakal dikirimkeun anjeun sateuacanna ngeunaan tanggal peluncuran kami.

Rata-rata Laju Pertumbuhan portopolio Taunan = 9.21%

*CAGR, atanapi sanyawa tingkat pertumbuhan taunan, mangrupikeun ukuran anu tumuhna dina sababaraha waktos waktos. Hal ieu tiasa dipikirkeun salaku tingkat kamekaran anu meunang anjeun tina nilai investasi awal ($ 40 M) ka nilai investasi tungtung upami anjeun nganggap yén investasi parantos sanyawa dina waktos waktos.