REI Capital Growth

Investasi Perumahan rajadititah®

Dana Investasi Perumahan Komersial AS Pikeun Investor Global

 

 

 

 

 

Equity pasip Tumuwuh!

Dirojong ku portopolio Dana Kualitas Institusional

AS Perumahan komérsial

Filosofi investasi REI Capital meniru modél Warren Buffet,

 

"Mangsa waktos favorit urang salamina".

 

Kami mésér perumahan komersial sareng tahan… salamina! Sadaya penghasilan sewa bakal diinvestasikeun kanggo mésér langkung seueur hartos komersil, numihkeun nilaina dana investasi perumahan éksponénsial.

 

Produk investasi Equity Growth anu anjeun tiasa ngandelkeun pikeun ningkatkeun kabeungharan anjeun, dina waktos kateupastian.

Uncorrelated, mun ngarobah nilai real estate!

Kumaha Dana Perumahan Komérsial REICG Béda?

Kaseueuran dana investasi perumahan nyebarkeun pangasilan dina salah sahiji tina dua cara, boh ngalangkungan distribusi / dividen atanapi ngalangkungan likuidasi tina harta kaayaan.

REICG nyiptakeun deui arus kas anu dihasilkeun tina akuisisi perumahan urang kana ngagaleuh langkung seueur sipat. Metodologi investasi ieu numutkeun total arus kas Dana, ngamungkinkeun Dana mésér langkung seueur hartos, numuwuhkeun portopolio sacara éksponénsial. REICG mangrupikeun produk investasi jangka panjang anu numukeun artos investor ngalangkungan pangajen nilai Dana.

 

Kaseueuran Investasi Perumahan mangrupikeun istilah jangka panjang kalayan likuiditas terbatas, tapi REICG parantos ngembangkeun kandaraan likuiditas pikeun ngamungkinkeun para investor pikeun ngaleyurkeun sahamna dina garis waktosna.

Lalajo Pidéo

dana investasi perumahan

Investasi Dina Perumahan sapertos kulawarga pangeuyeuban di dunya.

1% luhur parantos ngaluhuran kabeungharanana sareng perumahan komérsial sacara turun-tumurun. Aranjeunna gaduh aksés ekslusif kanggo mésér peunteun investasi, perumahan komersial, sareng nyepeng aset ieu pikeun jangka panjang.

Aranjeunna nginvestasikeun deui seuseueurna penghasilan nyéwa kana langkung perumahan sareng numuwuhkeun kabeungharanana sacara éksponénsial.

Naha Investasi Dina REI Capital Growth Dana Perumahan Komérsial?

Putting artos anjeun damel pikeun anjeun mangrupikeun jalur anu kabuktosan pikeun kabébasan kauangan. Teras nempatkeun artos anjeun damel di industri perumahan parantos ngagaduhan manpaat unik.

Investasi dina perumahan dipikaterang langkung stabil tibatan seueur jinis investasi sanés khususna nalika investasi dina dana perumahan dimana para profesional ngatur sadayana. Nanging, kaseueuran jalma nganggap yén anjeun ngan ukur tiasa asup kana perumahan ku ngawangun atanapi mésér sipat nyalira.

Dana investasi perumahan mangrupikeun salah sahiji cara anu kabuktian pikeun asup kana pasar investasi perumahan.

Tapi sateuacan éta, hayu urang tingali dasarna

Naon Dana Investasi Perumahan Sareng Kumaha Karya?

Dana investasi perumahan mangrupikeun kumpulan dana ti investor individu atanapi perusahaan anu ditujukeun pikeun investasi dina perumahan. Dina rasa hukum, dana perumahan mangrupikeun éntitas perusahaan anu didamel pikeun ngahijikeun investor anu sami. Seringna, investor dana perumahan komersial AS kéngingkeun kauntungan ku apresiasi modal.

Sababaraha Mangpaat Investasi Dina Dana Perumahan

# 1: Diversifikasi Portopolio

Naha anjeun ahli atanapi henteu, éta tiasa nangtang pikeun rata-rata investor pikeun ngaduga robahan pasar atanapi turun sacara leres bari ngatur properti ogé.

Nalika pasar robih, sababaraha jinis harta perumahan tiasa janten langkung résiko tibatan anu sanés. Di luhureun manajemén ieu, investasi dina teu ngan hiji tapi sababaraha sipat janten tiasa ampir teu mungkin iwal pro. Éta dimana REI Capital Growth Datang sareng pangalaman mangtaun-taun dina ngajalankeun sareng ngembangkeun dana perumahan komersial.

# 2: Titik Éntri Rendah

Daripada damel dugi ka ngahémat artos ageung pikeun ngagaleuh harta, dana perumahan komérsial Amérika Serikat kami bakal nawiskeun anjeun kasempetan pikeun ngamimitian nanem modal nganggo modal anu langkung handap sareng padamelna langkung kirang.

# 3: Strategi Investasi Pasip

Nalika nganggap prosés anu kalibet dina milarian, mariksa, sareng pariksa sipat perumahan, éta waé tiasa janten padamelan sepenuh waktos. Kalayan taun pangalaman, REI Capital Growth terang kumaha leres-leres ngalaksanakeun padamelan sareng nampi ganjaran anu masihan anjeun kasempetan anu leres-leres pasif sareng Dana Investasi Perumahan Komersial kami. Urang ngalakukeun sagala pagawean ti mimiti nepi ka rengse. Tanggung jawab anjeun? Investasi, sanyawa, sareng tumuwuh kabeungharan generasi sapertos 1% pangluhurna.

Pencét sareng GO
Ka Halaman Utama

REICG
REICI
REICM
REI Capital Growth

REI Capital Growth

Pikeun Pertumbuhan Ibukota Konsisten

REI Capital Income

REI Capital Income

Pikeun Panghasilan Bunga Konsisten

REI Capital Grup

REI Capital Grup

Manajer Dana sareng Sponsor

REICG
REICI
REICG
REICI
REICI
REICM
REICG
REICI
REICG
REICM