fbpx

Investasi Perumahan ReinventedSM

Dana Investasi Perumahan Komérsial AS
Pikeun Investor Global

Nampi INVESTOR sanés US Mei 1

Investasi Perumahan ReinventedSM

Dana Investasi Perumahan Komérsial AS
Pikeun Investor Global

Filsafat investasi urang niru modél Warren Buffet,

"Mangsa waktos favorit urang salamina".

Kami mésér perumahan komersial sareng tahan… salamina! Sadaya penghasilan sewa bakal diinvestasikeun kanggo mésér langkung seueur hartos komersil, numihkeun nilaina dana investasi perumahan éksponénsial.

Filsafat investasi urang niru modél Warren Buffet,

"Mangsa waktos favorit urang salamina".

Kami mésér perumahan komersial sareng tahan… salamina! Sadaya penghasilan sewa bakal diinvestasikeun kanggo mésér langkung seueur sipat komérsial, numuwuhkeun nilai dana sacara éksponénsial.

Warren Tambaksari

Kumaha Dana Perumahan Komérsial REICG Béda?

Kaseueuran dana investasi perumahan nyebarkeun pangasilan dina salah sahiji tina dua cara, boh ngalangkungan distribusi / dividen atanapi ngalangkungan likuidasi tina harta kaayaan.

REICG nyiptakeun deui arus kas anu dihasilkeun tina akuisisi perumahan urang kana ngagaleuh langkung seueur sipat. Metodologi investasi ieu numutkeun total arus kas Dana, ngamungkinkeun Dana mésér langkung seueur hartos, numuwuhkeun portopolio sacara éksponénsial. REICG mangrupikeun produk investasi jangka panjang anu numukeun artos investor ngalangkungan pangajen nilai Dana.

 

Kaseueuran Investasi Perumahan mangrupikeun istilah jangka panjang kalayan likuiditas terbatas, tapi REICG parantos ngembangkeun kandaraan likuiditas pikeun ngamungkinkeun para investor pikeun ngaleyurkeun sahamna dina garis waktosna.

Lalajo Pidéo

Kumaha Dana Perumahan Komérsial REICG Béda?

Kaseueuran dana investasi perumahan nyebarkeun pangasilan dina salah sahiji tina dua cara, boh ngalangkungan distribusi / dividen atanapi ngalangkungan likuidasi tina harta kaayaan.

REICG nyiptakeun deui arus kas anu dihasilkeun tina akuisisi perumahan urang kana ngagaleuh langkung seueur sipat. Metodologi investasi ieu numutkeun total arus kas Dana, ngamungkinkeun Dana mésér langkung seueur hartos, numuwuhkeun portopolio sacara éksponénsial. REICG mangrupikeun produk investasi jangka panjang anu numukeun artos investor ngalangkungan pangajen nilai Dana.

 

Kaseueuran Investasi Perumahan mangrupikeun istilah jangka panjang kalayan likuiditas terbatas, tapi REICG parantos ngembangkeun kandaraan likuiditas pikeun ngamungkinkeun para investor pikeun ngaleyurkeun sahamna dina garis waktosna.

Lalajo Pidéo

dana investasi perumahan

Investasi Dina Perumahan sapertos kulawarga pangeuyeuban di dunya.

1% luhur parantos ngaluhuran kabeungharan aranjeunna sareng perumahan komersial pikeun sababaraha generasi. Aranjeunna ngagaduhan aksés ekslusif kanggo mésér peunteun investasi, perumahan komérsial, sareng tahan aset ieu pikeun jangka panjang.

Aranjeunna nginvestasikeun deui seuseueurna penghasilan nyéwa kana langkung perumahan sareng numuwuhkeun kabeungharanana sacara éksponénsial.

Investasi dina Perumahan sapertos kulawarga anu paling beunghar di dunya.

1% luhur parantos ngaluhuran kabeungharanana sareng perumahan komérsial sacara turun-tumurun. Aranjeunna gaduh aksés ekslusif kanggo mésér peunteun investasi, perumahan komersial, sareng nyepeng aset ieu pikeun jangka panjang.

Aranjeunna nginvestasikeun deui seuseueurna penghasilan nyéwa kana langkung perumahan sareng numuwuhkeun kabeungharanana sacara éksponénsial.

tangkal nanem modal

Kantor

970 Usum Panas St.
Stamford, CT 06905 AS

Jam kantor

Mon-Jum: 9:00 am - 5:00 pm EDT
Sat-Sun: Ditutup

Saha waé tiasa janten investor perumahan internasional, tanpa investasi kauangan ageung atanapi pangalaman sateuacana.